folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder S. Bakanlığından E-Nabız Sitesi

S. Bakanlığından E-Nabız Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

Biraz önce e-devletten, e-posta adresime bilgilendirme mesajı gelmiş sağlık bakanlığının yeni sitesi hakkında.

Daha siteyi detaylı inceleme fırsatım olmadı fakat ilginizi çekebilir diye sizlerle paylaşmak istedim.

https://enabiz.gov.tr/

Ekleme = E-NABIZ sisteminde 01.01.2015 tarihinden itibaren oluşan sağlık verileriniz gösterilmektedir.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

vatandaş için güzel bi sistem ama bunu çıkaranın ben .....

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

lazımsa e-nabız.net var :)

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek
    UmuT38 bunu yazdı

lazımsa e-nabız.net var :)

Ticari düşünmek bu olsa gerek ;)

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Bu ülkede 21. YY da  KOMPLE ELEKTRİKLER GİTTİ. Bunu kendi kendime sorguladığım zaman küfür edesim geliyor.

Bu saaten sonra atom bombası yapsalarda s..de değil. 

THT2005 tarafından 12/May/15 15:07 tarihinde düzenlenmiştir

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

lan ben bu tarihte adanadaydım :/ ne ara gitmişim amk saçmalığa bak

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

bir sürü taahhüt veriyorsunuz, bunun altından birşey çıkabilir. yok hekim görsün, yok kan grubu, boy.. belki devamında da başka taahhütler vardır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

yaklaşık 1 ay önce android uygulamasını indirip bilgilerimi girmiştim. Daha sistem tam oturmadı e-nabız projesinde. Siz bir hastanede muayene oldunuz eğer sistemden izin vermezseniz başka doktorlar bu sistem üzerinden sizin bilgilerinizi göremezler izin verirseniz de izin verdiğiniz kadarı ile görebiliyolar. başka hastanedeki doktorlarda dahil. Ama sanmıyorum ki bu yoğunlukta herhangi bir devlet hastanesindeki doktorun bununla uğraşacağını.

Naber la?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Danıştay'a başvurulacaktı en son

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 1101 Toplam Mesaj: 9