S. Bakanlığından E-Nabız Sitesi
-
Biraz önce e-devletten, e-posta adresime bilgilendirme mesajı gelmiş sağlık bakanlığının yeni sitesi hakkında.
Daha siteyi detaylı inceleme fırsatım olmadı fakat ilginizi çekebilir diye sizlerle paylaşmak istedim.
Ekleme = E-NABIZ sisteminde 01.01.2015 tarihinden itibaren oluşan sağlık verileriniz gösterilmektedir.
-
vatandaş için güzel bi sistem ama bunu çıkaranın ben .....
-
lazımsa e-nabız.net var :)
-
UmuT38 bunu yazdı
lazımsa e-nabız.net var :)
Ticari düşünmek bu olsa gerek ;)
-
Bu ülkede 21. YY da KOMPLE ELEKTRİKLER GİTTİ. Bunu kendi kendime sorguladığım zaman küfür edesim geliyor.
Bu saaten sonra atom bombası yapsalarda s..de değil.
THT2005 tarafından 12/May/15 15:07 tarihinde düzenlenmiştir -
İSTANBUL ŞİŞLİ HAMİDİYE ETFAL EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ - 06/01/2015
lan ben bu tarihte adanadaydım :/ ne ara gitmişim amk saçmalığa bak
-
bir sürü taahhüt veriyorsunuz, bunun altından birşey çıkabilir. yok hekim görsün, yok kan grubu, boy.. belki devamında da başka taahhütler vardır.
-
yaklaşık 1 ay önce android uygulamasını indirip bilgilerimi girmiştim. Daha sistem tam oturmadı e-nabız projesinde. Siz bir hastanede muayene oldunuz eğer sistemden izin vermezseniz başka doktorlar bu sistem üzerinden sizin bilgilerinizi göremezler izin verirseniz de izin verdiğiniz kadarı ile görebiliyolar. başka hastanedeki doktorlarda dahil. Ama sanmıyorum ki bu yoğunlukta herhangi bir devlet hastanesindeki doktorun bununla uğraşacağını.
-
Danıştay'a başvurulacaktı en son