S3 Kies'e Bağladığımda Güncelleme Görünmüyor
-
Hocalar kies te güncelleyenler var ama bende görünmüyor güncelleme neden acaba.
-
seagate189 bunu yazdı
Hocalar kies te güncelleyenler var ama bende görünmüyor güncelleme neden acaba.
Ayarlar - cihaz hakkında - Ana Bant Sürümü nedir hocam ? Ona göre güncelleme geliyor. Onun dışında jelly bean istersen Türkiye için olan çıktı. Kies ile görmüyorsa Odin ile kurmalısın. Sorunsuz çalışıyor.
Edit: Hocam Türkiye için yapılmış olan 4.1.1 Jelly Bean i buradan indirip odin le kurabilirsin.
opusdei tarafından 04/Kas/12 12:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Müritler konu kirliliği yapmak istemedim o yüzden sorumu burdan sorucam.
Samsung GT-S5830 için rom nasıl yüklerim. Google amcaya arattım kaynaklar buldum ancak açıkçası tırsıyorum biraz uygulamaya :D
Bana yardımcı olabilicek yol göstericek biri varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
az önce jb güncelledimbende odin ile. iyi oldu he :)
-
Elrosse bunu yazdı
Müritler konu kirliliği yapmak istemedim o yüzden sorumu burdan sorucam.
Samsung GT-S5830 için rom nasıl yüklerim. Google amcaya arattım kaynaklar buldum ancak açıkçası tırsıyorum biraz uygulamaya :D
Bana yardımcı olabilicek yol göstericek biri varsa sevinirim.
Şimdiden teşekkür ederim.
-Önce bilgisayarına Kies isimli programı samsung un sitesinden indir ve kur.
-Sonra Odin isimli programı indir.
-Telefonuna yüklemek istediğin Rom u bilgisayarına indir. Zip dosyası olarak inen dosyayı zipten çıkar.
-Telefonunda silinmesini istemediğin herşeyin yedeğini almayı unutma !
-Telefonunu kapat. Daha sonra download modunda aç. (Açma tuşu + menü + ses kısma ve arttırma tuşlarına aynı anda bas.) Downloading yazısını gördüğünde artık telefonunu usb aracılığıyla pc ye bağlamaya hazır.
-Kies kapalı iken telefonunu usb kablosu ile pc ye bağla. ( Kies i kullanmayacaksın. Kies kurulurken otomatik olarak telefonun driverlarını yükleyecektir. Telefonunu pc tanısın diye... Kies i açarsan işlemi yapamazsın)
-Odin i aç. AYarları ile oynama.
-Zipten çıkardığın dosyayı Odinin PDA kısmına yerleştir.
-Start a bas. İşlem başlayacaktır. Odin de yaklaşık 5 dk sonra yeni rom kurulmuş olur.PASS yazısı yeşil yandığında telefonun yeniden açılacaktır. Pin kodunu gir ve yeni rom hayırlı olsun =)