folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder S3 Kies'e Bağladığımda Güncelleme Görünmüyor

S3 Kies'e Bağladığımda Güncelleme Görünmüyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seagate189
    seagate189's avatar
    Erkek

Hocalar kies te güncelleyenler var ama bende görünmüyor güncelleme neden acaba.

Safir T-14 -- Sarsılmaz Kılınç 2000 light -- Browning Hp Mk3-- Derya Mk-12 --------
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    seagate189 bunu yazdı

Hocalar kies te güncelleyenler var ama bende görünmüyor güncelleme neden acaba.

Ayarlar - cihaz hakkında - Ana Bant Sürümü nedir hocam ? Ona göre güncelleme geliyor. Onun dışında jelly bean istersen Türkiye için olan çıktı. Kies ile görmüyorsa Odin ile kurmalısın. Sorunsuz çalışıyor.

Edit: Hocam Türkiye için yapılmış olan 4.1.1 Jelly Bean i buradan indirip odin le kurabilirsin.

http://hotfile.com/dl/177404988/eda3ab2/Samsung-Updates.com-GT-I9300_TUR_1_20121019160953_ck45qjuhi4.zip.html

opusdei tarafından 04/Kas/12 12:47 tarihinde düzenlenmiştir

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elrosse
    Elrosse's avatar
    Erkek

Müritler konu kirliliği yapmak istemedim o yüzden sorumu burdan sorucam.

Samsung GT-S5830 için rom nasıl yüklerim. Google amcaya arattım kaynaklar buldum ancak açıkçası tırsıyorum biraz uygulamaya :D

Bana yardımcı olabilicek yol göstericek biri varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

I dont care.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

az önce jb güncelledimbende odin ile. iyi oldu he :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Elrosse bunu yazdı

Müritler konu kirliliği yapmak istemedim o yüzden sorumu burdan sorucam.

Samsung GT-S5830 için rom nasıl yüklerim. Google amcaya arattım kaynaklar buldum ancak açıkçası tırsıyorum biraz uygulamaya :D

Bana yardımcı olabilicek yol göstericek biri varsa sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim.

-Önce bilgisayarına Kies isimli programı samsung un sitesinden indir ve kur. 

-Sonra Odin isimli programı indir.

-Telefonuna yüklemek istediğin Rom u bilgisayarına indir. Zip dosyası olarak inen dosyayı zipten çıkar.

-Telefonunda silinmesini istemediğin herşeyin yedeğini almayı unutma !

-Telefonunu kapat. Daha sonra download modunda aç. (Açma tuşu + menü + ses kısma ve arttırma tuşlarına aynı anda bas.) Downloading yazısını gördüğünde artık telefonunu usb aracılığıyla pc ye bağlamaya hazır.

-Kies kapalı iken telefonunu usb kablosu ile pc ye bağla. ( Kies i kullanmayacaksın. Kies kurulurken otomatik olarak telefonun driverlarını yükleyecektir. Telefonunu pc tanısın diye... Kies i açarsan işlemi yapamazsın)

-Odin i aç. AYarları ile oynama.

-Zipten çıkardığın dosyayı Odinin PDA kısmına yerleştir.

-Start a bas. İşlem başlayacaktır. Odin de yaklaşık 5 dk sonra yeni rom kurulmuş olur.PASS yazısı yeşil yandığında telefonun yeniden açılacaktır. Pin kodunu gir ve yeni  rom hayırlı olsun =)

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1536 Toplam Mesaj: 5