S3 Mini Screen Mirroring

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek

Bu cihazı kablosuz olarak tv ye nasıl yansıtırız hocalar?

Not late for nothing
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hangi model hacı? i8190 ise zor. i8190Lde proglamla vs oluyor ( EsExplorer da öyle bi ayar vardı.) TVde wifi varsa wifi ağına bağlanıp aktarılabiliyor.

i8200 ise zaten ekranı paylaş diye aynı wifi ağındaki akıllı tvlere aktarabiliyon.

anam babam usulü olsun diyorsan MiniUSB to TVne uygun kablo ve uygun program ile(markette var) aktarabilirsin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

Hangi model hacı? i8190 ise zor. i8190Lde proglamla vs oluyor ( EsExplorer da öyle bi ayar vardı.) TVde wifi varsa wifi ağına bağlanıp aktarılabiliyor.

i8200 ise zaten ekranı paylaş diye aynı wifi ağındaki akıllı tvlere aktarabiliyon.

anam babam usulü olsun diyorsan MiniUSB to TVne uygun kablo ve uygun program ile(markette var) aktarabilirsin.

Şimdi cihaz yanımda olmadığı için bakamıyorum. Telefon zamanında Samsung Türkiye garantili satılan cihazlardan hocam

Not late for nothing
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    JOE bunu yazdı
    Şimdi cihaz yanımda olmadığı için bakamıyorum. Telefon zamanında Samsung Türkiye garantili satılan cihazlardan hocam

Fark etmez hocam bu modellerin hepsi satıldı bazı yerlerde. sanırım L modeli yoktu TRde.

i8200ün de sanırım bi çiçek ismi gibi bi özel adı vardı. lafovir mi desem ne desem bilmiyom :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JOE
    JOE's avatar
    Erkek
    joe_black bunu yazdı
    JOE bunu yazdı

Fark etmez hocam bu modellerin hepsi satıldı bazı yerlerde. sanırım L modeli yoktu TRde.

i8200ün de sanırım bi çiçek ismi gibi bi özel adı vardı. lafovir mi desem ne desem bilmiyom :D

Hocam  i8190 mış modeli. Bunda kesinlike olmuyor mu?

Not late for nothing
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Hacım TR romunda yok. ben rom denerken denk gelmiştim. ayarlarda vardı allshare falan diye. ben orjinal rom kullanıyorum ama gereksizleri sildim o yüzden o appyi göremiyorum.

i8200lerde 4,2,2 var i8190da 4,1,2 var. sanırım 4,1,2de yok o özellik.

extra programla olur sanırım. çünkü wondershare tarzı prolar anlık görüntü alıyorlar..

ingiizcen varsa xdada bulursun muhtemelen..

Toplam Hit: 1060 Toplam Mesaj: 6
s3 mini s3 mini screen mirroring