folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder S3 Virge-Dx/Gx PCI (375/385) Donanımcı Muritler Bi El Atın

S3 Virge-Dx/Gx PCI (375/385) Donanımcı Muritler Bi El Atın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    S3 Virge-dx/gx PCI (375/385) <== Bu ekran kartının driver dosyaları lazım elinde olan varsa bi yardım etsin.(olmadı mı).link verin  Çook lazım..

punto cero
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

la tuncaxx google.com diye bi site war duydun mu ?? arama motoru fln war adamların

bide burda istemek yerine s3 ün sitesine girip arasan daha çabuk bulursun

görüşürük

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    öncelikle sorim sana onu nerden buldun:D ikincisi driverini napcan yalnış hatırlamıosam 98 bile tanıodu onu ama driverguide.com login: temp pass: 512   tanımıosa bul burdan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bendede var lan ondan 4.sınıfa giderken yurtta 10 tane pc hediye etmişlerdi amerikalılar :))..pc lerin içini söktüm kurcalıodum tabi bişe bilmoz  o zamanlar sökmeye başkadım bişe çıkarttım pc den sonra takamadım :)) bende gizlice götürdüm demir atolyesine sakladım...sonra odaya dolaba koydum...bi ara net cafeye gittim o zaman üzerindeki yazıları bi formda yazdım hangi formdu hatırlamıom galiba internettv programının formuydu...anlattım adamlar dedi ekran kartı o sonra ekran kartını araştırdım AGP slotunu buldum :)) gittim pci ekran kartını agp ye sokmaya çalışıom olmuo :)))...sonra ellemedim öle kaldı o :))..  ::))...yıllar sonra ayrılırken yanıma aldım hala duruo....:))8mb lik bi kart s3trio ...eheh..

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    Yaw okulşun bi bilgisayarında 98 yüklü.ona xp kurcaktık.c'deki bazı hatalar yüzünden yükseltemedik.Onun için bizde format atarız dedik .ama.ekran kartının driverı yoktu.onu burda belki bulurun die şeyettiriverdim.

punto cero
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuncaxxz
    tuncaxxz's avatar
    Erkek
    amele_2 bunu yazdı:

la tuncaxx google.com diye bi site war duydun mu ?? arama motoru fln war adamların

bide burda istemek yerine s3 ün sitesine girip arasan daha çabuk bulursun

görüşürük

Onu bende denedim hüseyin abi ama. bu ekran kartı birazcık eski(yalan) olduğu için siteye koymamışlar.  : (

punto cero
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    driverguide ye bak orada çok eski kartların driveri var.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2044 Toplam Mesaj: 7