S.A Arkadaşlar Essantial Tols İle Pc"Ye Girme
-
arkadaşşlar herkezin bildiği en basit yöntemlerden biride bu programlar bilgisayara grmek tabi her zaman şansınız yaver gitmiyo ve bazı sorunlarla karşılaşabiliyosunz biri ağ yolu bulunamadı diye biliyor diğeri ise şifre çıkabiliyo karşınıza şu geçtiğimiz gnlerde arşivimin hepsi silindi ne yazikki yoksa size bu şifreyi kıran programı takdim etmek isterdim ne yazikki adınıda unuttum lütfen bana bu şifreyi kran burogramı bulabilirmisiniz veya en azından ismini söylermisiniz??
-
Program biraz lamerce.Onu normal yoldan yapmanın yolu vardı forumda ;)
Komutlarla dostan pcye giriyorsun,admin giremezsen null girip şifre dosyasını aratıp çalıyosun,bulduğun şifreyle admin giriyosun,işin bittimide yine komutla izini silip kaçıyosun ;)
-
aL BaqaLım
http://dosyam.net/?id=ycmcat
Pass: tahribat.com -
essential tools u google da arattirdigin halde bulamadiysan biz bu programi versek kullanabilecegin konusunda suphelerim var.
kaldi ki essential tool ile girebilecegin bilgisayar sayisi milyonda 1 yada milyonda 2 dir
-
Şifreyi hızlı bir biçimde kıran programın adı Lan Guard
-
---RudeboY--- bunu yazdı:
-----------------------------Program biraz lamerce.Onu normal yoldan yapmanın yolu vardı forumda ;)
Komutlarla dostan pcye giriyorsun,admin giremezsen null girip şifre dosyasını aratıp çalıyosun,bulduğun şifreyle admin giriyosun,işin bittimide yine komutla izini silip kaçıyosun ;)
-----------------------------
program hack için üretilmedi.Üretici tomas soft şu an ismini bile duymadığınız UDP/TCP portlar için yüzlerce özelliğe sahip uygulamalar geliştirdi.Ve kişisel kullanım için değil tamamen şirket / server güvenliği üzerine üretildiler.Kullanım şekildi de amaçtan amaca değişince programın adını hack programı koydunuz ve şimdide lamerca diyebiliyorsunuz:) amaç neydi de damgayı vurabildin? -
Tehlikenin farkindamisiniz 9yil geriye gitmisiz :) Essential Net Tools ile win98 paylasima acik makinalara girerdik cocukken :) autoexec.bat'a format:C/q yerlestirince kendimizi hack'in doruklarinda hissederdik :D ..Hacim istersen foruma soyle biraz goz gezdir,biraz daha guncel bilgilerle emin ol karsilasirsin,senin icin daha iyi olur.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Tehlikenin farkindamisiniz 9yil geriye gitmisiz :) Essential Net Tools ile win98 paylasima acik makinalara girerdik cocukken :) autoexec.bat'a format:C/q yerlestirince kendimizi hack'in doruklarinda hissederdik :D ..Hacim istersen foruma soyle biraz goz gezdir,biraz daha guncel bilgilerle emin ol karsilasirsin,senin icin daha iyi olur.
:D yakıonda neydi o pwl tool mu ne var hac piyasasına girdim gireli biri vardı tanıdık onu gösteriyor 3 sene önce diyor 98 lere girebiliyoruz.Sabah akşam uğraş bulamadım bi pc :D dedim başlarım böyle işe batırdık aspsiteme web hackle uğraşırız orda açık bulduk zevkimiz yerine geldi.Bunlar insanı lamerliğe sürükler.Bırak abicim sen ya.
-
yazılan aralık çok önemli bence ben önemli proje olan bi kaç pc'ye girmiştim walla ama hack için falan değil feyk içindi :) bi çookk pc paylaşıma feyklenmeyi bekliyo can sıkıntısı için yapılabilir :)
-
3 4 yıl onceki halim aklıma geldi ne sevinirdim bi adamdan mp3 arsivini somurmustum 1 gün boyunca download etmistim adamın pcsinden