S.A. Nod32 Ye Yakalanmayan Bir Key Logger ??
-
Merhaba Arkadaşlar Dediğim Gibi Böyle Bir KeyLogger Mevcutmu Yada Sizlerden Birinin Elinde Varmı Yardımcı Olabilirmi Biriniz ? Çok Aradım Fakat Bulamadım Benim İçin Çok Önemli Bir Konuda Lazım. Yardımcı Olabilecek Olan Varsa Minnettar Kalırım.
-
bende cok aradıydı 1.5 ay önce piyasakilerin hepsi neredeyse yakalnıyor kanlogger'ın paralı versyonu ile turkojan'ın paralısı yakalanmıyor sadece bildiğim kadarıyla
-
Kardeş bu kanlogger hakkında bir bilgin varmıdır biraz bilgi verebilirmisin acaba ?
-
kanli.net de yayınlanıyor kanlogger paralı versyonu gecmisti elime uzun zaman önce kaspersky avast falan tanımadı şimdide paralı versyonu satılıyor fiyatını falan bilemiyecem...
-
girdim siteye direk kullancı adı istiyor panel girişi istiyor yane bunu nerden satın alabilirim peki onu biliyormusun ?
-
sitede yapılandırma wardır kardes satın alacaksan admin@kanli.neti falan ekle yada yarın bi gün acılır site onu bekle
-
ok saol kardeş.
-
ben satıorum :) pm at ilgilenirsen 70 ytl
Antivirüslere Yakalanmaz-MSConfig Komutunda Gözükmez,Gizlidir-Internet Explorer Kayıtlı Şifrelerini Yollar-Netstat,net user,systeminfo Gibi Komutların Sonuçlarını Bildirir-Görev Yöneticisinde Gözükmez-System32 Klasöründe Gizlidir, Görünmez-WinXp Dahili Firewall'u Sürekli Devre Dışı Bırakır
Toplam Hit: 2923 Toplam Mesaj: 8