Saat Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Th3Ultra
    Th3Ultra's avatar
    Erkek

Hocalar merhaba,

Windows 10 kurulu olan dizüstü bilgisayarda son 5-6 aydır yaşamakta olduğum saat problemi var. :) Beni sinir hastası edecek yakında.

5-6 ay önce bir gün sabah bir uyandım, beni 2025'e göndermiş. Saat de 02:45 mesela.
    Sonraki gün uyanıyorum, başka bir tarih, başka bir saat.
    Hâttâ gün içinde saati düzeltiyorum, birkaç saat düzgün gidiyor aniden bir bakıyorum 1 saat geride kalmış, bütün planlarımı alt üst ediyor, işlerime geç kalıyorum onun saatine göre hareket edip falan...

Sonra ben buna format attım. Yazılımsal bir hata olabilir diye. Zaten düzenli olarak birkaç ayda bir format atarım, hoşuma gidiyor bu merete format atması. :ı

Sonra düzeldi. BIOS pili diyecek olanlar için anlattım bunu. Düzeldi o ara.

Sonra kullandım kullandım. Hiç bozulmadı.

Sonra crack yapıyordum bir yazılıma... O ara .dll falan silindi hatalar fışkırmaya başlayınca yeniden format attım.

1 ay önce...

1 aydır aynı muhabbet yine var. :) 

Bir program yüklüyorum ve bunu bence o yapıyor. Ama neyi yüklediğimde saat değiştiriyor bilmiyorum.

2. Formatımda, yani saatin bozulmadığı formatta pek fazla program kurmamıştım, öyle yüzeysel kullanıyordum ve bozulmuyordu.

Şimdi de ofise geldim 2030'da güzel bir yaz sabahındayım... Dedim bir sorayım.

Neden olur?

Th3Ultra tarafından 11/Eyl/18 08:39 tarihinde düzenlenmiştir

Amacımız; zengin olmak. Zengin görünmek değil.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek

Beni de 2085 e göndermişliği var. Sen 2025 e  gidiyosan uzun reyiz in planlarını pc sana göstermek içindir. 2023 de bor çıkıyor 2 yıl işleniyor bak nerelere geldik falan yapmak için tam bir gençlik kolları pcsi asşldkjlkasjhf Şaka maka aşadaki konulara göz at deneyebileceklerini dene

https://www.tahribat.com/forum/sistem-saati-2085-e-gidiyor-236548

https://www.tahribat.com/forum/windows-7-saat-sorunu-237790

next next next install
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Başka bir windows kurulum dosyasi ile format at

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

Kol saati kullan? Bilgisayar başında değilken de saati gösteriyor ;)

Startup klasörüne saati internetten güncelleyen bat dosyası koy, açılışta saati güncellesin.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
Toplam Hit: 1327 Toplam Mesaj: 4
windows saat problemi babannesi kaşar