folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saatlerden Anlayanlar?

Saatlerden Anlayanlar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek
    Almak istediğim saatin döner bezel özelliği var ama o özellik ne işe yarar bilmiyorum internette de bişeyler bulamadım. Nedir döner bezel ne işe yarar?

Evet normal değilim :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Şıklık amacıyla eklenen bir nesne olabilme ihtimali yüksek :/

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek
    Aquaracer Calibre S Regatta serisine ait bu model analog çalışma sistemine sahip. Tek yöne dönebilen saat bezeli olan modelde 1/100 kronograf ve regatta bulunuyor.

Regatta İtalyanca kökenli bir sözcük olup, bir ya da bir dizi tekne yarışına verilen addır. Yarışlar motorlu ya da motorsuz tekneler arasında olabilir. Anlam olarak genellikle yarışın yanısıra, yarış öncesinde ve sonrasında yapılan şenlikleri de kapsar.

Regattalar çoğunlukla amatör yarışlar olup, profesyonel yarışlar genellikle regatta olarak adlandırılmazlar.

Saatin döner bezeli 1 ile 10 dakika ölçümleri yapabiliyor. Regatta yarışlarında belirlenen süreler kullanıldığı için bu özellik saate ismini vermiş.
    Küçült

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Hocam süre tutmakta kullanılıyor. eğer takometre işaretleri varsa sabit hızda giderken kaç km yol aldığını hesaplıyabilirsin.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Witcher
    Witcher's avatar
    Erkek

bilgiler için teşekkürler almak istediğim saatin döner bezelinin ek özelliği yok sadece saat yönünde dönüyormuş.

Saatin özellikleri

http://www.wholesalepages.co.uk/ukwholesalers/Mens_Automatic_Divers_Watch_N-wholesalers-85318-0.html

Evet normal değilim :)
Toplam Hit: 2738 Toplam Mesaj: 5