Sabahat Akkiraz - Yine Mi Figan Var - 2010
-
-
http://hotfile.com/dl/81283997/ea9880e/Sabahat.Akkiraz.Yinemi.Figan.Var.rar.html -
Hoca bokunu çıakrtmaya başladın farkındamısın ?
Adam gibi bi yere topla oraya aç konularını
Aktif konuların yarısı şu bu paylaşımı
Paylaşım yapma demiyo kimse ama derli toplu olsun hem arandımı bulunsun konu kirliliğin olayı sıknaya başladı
-
sen niye bu kadar rahatsız oluyorsunki. moderator vardır değilmi. rahatsızlik veriyorsa konu acmak uyarıda bulunur diye dusunuyorum.
-
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------
sen niye bu kadar rahatsız oluyorsunki. moderator vardır değilmi. rahatsızlik veriyorsa konu acmak uyarıda bulunur diye dusunuyorum.
-----------------------------Burda herkes kullanıcıdır herkes moderatördür
Herkes belli kurallara ve düzene uyarki bu sayede tahribattır zaten
Sana kimsede konu açma demiyo zaten adam gibi derli toplu olsun diyo
ister para için yap ister post kasmak için yap kaliteli olduktan sonra zaten yaparsın işini
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
APPaLLoSa bunu yazdı:
ister para için yap ister post kasmak için yap kaliteli olduktan sonra zaten yaparsın işini
-----------------------------Herkes kullanıcıdır herkes moderatördür diye bi şey yok.
-
guzel dusunuyorsun fakat buradakilerin yarisi internette aradigini 3dk icinde bulan adamlar. (aslinda 2 ama 1 dakikadada sigara tutturuluyor veya elidneki cukulota yeniyor) ve ayrica turkce albumun yasal bir yaptirimi var, site uzerinde birkac defa uygulanan.
ve burasi wardom veya baska bi warez site gibi biyer degil. buraya biseyleri test edip veya cidden bulunamayan biseyler icin konu aciyorlar genelde, senin actigin konularin yarisi (kibarlik yapiyorum aslinda hepsi) warez'de hemen bulunabilcek seyler.
-
wking bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
APPaLLoSa bunu yazdı:
-----------------------------Herkes kullanıcıdır herkes moderatördür diye bi şey yok.
-----------------------------Çatır çatırda var hocam
gerektiği zaman kullanıcı kullanıcıyı uyarır
gerektiği zaman moderatör kullanıcı gibi muhabbet yapar
takipteysen bilirsin
ki zaten burda kimseyede posta koymuyoruz arkadaşa öneride bulunuyoruz
yoksa bana bi kazancı yok bişiyi yok
-
gençler biirbirinizi üzmeyin paylaşım her zaman iyidir bazı konuların farkında olmayabiliriz yalan dünya gerisi boş