folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sabancı & Atılım Üniversiteleri Hakkında Bilgi..

Sabancı & Atılım Üniversiteleri Hakkında Bilgi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Malum bu sene biz de giriyoruz yeni sistem tadındaki sınavımıza :)

Aklımda bazı seyler kesinlesti..

Sabancı Üniversitesi'nin ödeme kosullarına bakıyordum.

http://www.sabanciuniv.edu.tr/tr/?ogrenci_kabul/ucretler_2008_2009_akademik_yili.html

Burada Lisans Programı'na giriş için burssuzlardan 25.000 Lira alınacagı yazılmıs. Peki alt kategorilerdeki o diger ücretler nedir ?

Bunun dısında verilmesi zorunlu olan ücret mi ?

Mesela otopark & dil okulu ücretleri de kesin verilecek mi ?

Başarı Bursu - Onur Bursu - Üstün Başarı Burs'ları var ama puanlar adamın gözünü korkutuyor :S

Mühendislik Fakültesi için ;

345 - 364 - 372 olarak seyrediyor ki bu da Türkiye'de hatırı sayılır bi dilime girmek demek..

Hele ki 370 puan benim icin rüya :)

Umudumu Başarı Bursu'na bagladım..

Bir de Atılım Üniversitesi Mekatronik Mühendisligi'ni düşünüyorum tabi burslu olarak. Onun puanları bu kadar ucuk degil :)

Orda okumus veya okuyan tanıdıgı olan var mı ?

Önerilebilir mi ?

Sonucta pek adı duyulmayan bir üniversite (ya da ben yeni yeni arastırdıgım icin bana öyle geldi), gittigimde bi hüsranla karsılasma sansım var mı ?

Bu soruları rehbercimize de soracagım ama üniversitelerin icinde bizzat bulunan abilerim/ablalarım daha iyi yardımcı olur sanıyorum :)

Bunların dısında diger önerilerinizi de bekliyorum..

Tesekkür ederim..

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CAgAtAy
    CAgAtAy's avatar
    Erkek

sen para buldun mu onu söyle :D

Lider doğru işleri yapar; Yönetici işleri doğru yapar;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yüzüme vurmasan ölürdüm, sağol :)

gerekirse ev satılacak, sen parayı bosver önerin varsa onları yaz. 

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

DigitalMind bunu yazdı:
    -----------------------------

sen para buldun mu onu söyle :D

-----------------------------

Hoca eğer düşünürsen G.antep Zirve Üniv. araştır derim.

Adamlar dil konusunda Amerikanın bilmem ne üniv. ile çalışıyorlar.

Her öğrenciye laptop hediye.

Gerçi cemaatçilerin ama, eğitim çok kaliteli diye duydum.

http://www.zirve.edu.t

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

atılımda okuyan ve mekatronikten çok arkadaşı olan biri olarak önce şunu söylemek istiyorum "gel gel panayır var :p"

valla hocam eğitimi iyidir atılım ın, yalnız özel üniversite diye bilkent - odtü -haettepe gibi bi ortam bekleme,  96 senesinde üniversite olmuş sonuçta, biz beğenmesekte baya gelişiyor, yeni binalar vs vs, binalar bittikten sonrada güzel bi' çevre düzenlemesiyle adam gibi bi' yer olucak sonuçta da biz göremicez sen görürsün de düşünüyorum :) :)  bide hangi şehirdesin bilmiyorumda atılım üni aştiye (otogar) 20 km dir, dolmuş ve otobüsle ulaşım sağlanabilir, serviste var tabi istersen..

fiziki şartları dışnda eğitim kalitesi iyidir.. Dandini hocalar dışında (ki her okulda olur )  kaliteli hocalarda vardır.. Şu ana kadar Mekatroniğin bölüm başkanını çok sevdiğini söyleyen yazıylada sayıylada sadece 1(bir)  arkadaşım çıktı haberin olsun :p :p  bölüm olarakta zaten zor bi' bölüm, istediğine göre araştırmışsındırda zaten.. Burslu iricem demişsin yanlış okumadıysam, %50 burslu girersen 2.5 %100 burslu girersen 3.0 ortalama yapmak zorundasın, diyelim %100 burslusun ve 2.8 de kaldı ortalaman sene sonunda,yaz okulunda ders alıp 3.0 yaparsan bursun devam eder, ya da ortalaman ucu ucuna 3.0 oldu ama tek dersten FF ledin , bursuna yine güle güle diceksin :) :) bu arada o sözü geçen yaz okulu 2 senedir tek ders=850 dolar şeklinde ilerliyor :) (tabi hazırlıkta ayz okuluna kalırsan benim senemde 1350 dolardı sonraki sene 1500 dolar olmuştu)   daha merak ettiğin bişiler varsa beklerm :) :)

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu acıklamalar iyi oldu :)

Balgat'ta teyzem var, ulasım dert degil..

Ben sadece kaliteli egitim bekliyorum, bunun dısında da sosyal ortam vs iyi olsun, odun olmasın yani millet :D

Gönül isterdi ki Akdeniz ya da Ege'de okuyalım ama gerekirse 4 sene disimizi sıkarız :)

pretty_child@turkstorm.org ayrıntıları dinlemek isterim :) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

mekatronikle işin ne ? git bilgisayar mühendisi yazılım programlaması felan oku

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 585 Toplam Mesaj: 7