Sabiha Gökçen Havaalanı Ulaşım Bilgi?
-
hocalar merabalar, hesaplı olsun diye anadolu jet ten bilet aldım ancak o da sabiha gökçene iniyor ve ben avrupa yakasında beylikdüzünde oturuyorum , yani metrobüs için kadıköy e geçsem büyük kolaylık olur diye düşünüyorum ama kadıköye nasıl geçerim ordan bilmiyorum :) havaş otobüsleri falan varmış duyduğuma göre ama onlar da 25-30 lira istiyorlarmış.. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim..
sağolun şimdiden :)
-
ne 25 30 iettler var 3.5 tl 10 numaramı ne gidiyodu tam hatırlamıyorum ama express üstelik arabalar 30 dk da kadiköydesin
-
çok sağolasın hocam :)
-
sevgili mürid, metrobüsle söğütlüçeşmeye (yani son durak) kadar geliyorsun.söğütlüçeşmeden kadıköy sahile tabanway yürüyorsun, sahilden e-10 adlı hatta biniyorsun.kadıköy-kurtköy-sabiha gökçen hattıdır.
-
hiç gerek yok
beylikdüzü taksim express
havaş 13tl
gökçendesin -
yanımdaki bavulları da hesaba katarsak taksim havaş en güzeli olur, hepinize teşekkür ederim bilgiler için :)
-
15 kg üzeri uçakta girer demedi deme
-
hocam 25 kg yazıyor valla ona göre ayarladım herşeyi :) 8 kg da yanımıza alacağımız çanta varmış fazlası giriyor dediğin gibi :)
-
http://sehirrehberi.ibb.gov.tr/map.aspx buda lazım olur sana
-
Çıkışta karşıda otobüs durağı var ordan E-10'a bin direk kadıköye gidersin çift bilet alır