folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sabiha Gökçen Yakını Otel Soru

Sabiha Gökçen Yakını Otel Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Hocalar bizim hanım çarşamba günü iş için istanbula gidecek. Gece saat 1'de yeitşecek dönüş uçağı ertesi gün akşam 8 de. İş yeri ümraniyede ama indiği saatten dolayı ben havalimanı yakınında bi otelde konaklasın kafasındayım.

Güvenliği ve temizliğinden emin olduğunuz, önerebileceğiniz bir otel var mıdır acaba? Hiç hakim değilim istanbula çünkü. Ertesi gün herhangi bi vasıta ile Ümraniye'ye şirkete geçip oradan havalimanına dönecek yeniden.

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FrodoTheYuzuksuz
    FrodoTheYuzuksuz's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı

Hocalar bizim hanım çarşamba günü iş için istanbula gidecek. Gece saat 1'de yeitşecek dönüş uçağı ertesi gün akşam 8 de. İş yeri ümraniyede ama indiği saatten dolayı ben havalimanı yakınında bi otelde konaklasın kafasındayım.

Güvenliği ve temizliğinden emin olduğunuz, önerebileceğiniz bir otel var mıdır acaba? Hiç hakim değilim istanbula çünkü. Ertesi gün herhangi bi vasıta ile Ümraniye'ye şirkete geçip oradan havalimanına dönecek yeniden.

Hocam ben eskiden Airbnb kiralardım, kurtköy taraflarında.

Gecemi geçirir, taksi ile indi-bindi parasına geçerdim havalimanına. Gece metrosu da zaten ankara caddesinde. Oralarda yakın bir ev kiralanabilir. Öneririm.

Öğrenci falan da çok oluyor yayalar-şeyhli metrosu civarında, varsa kız öğrenci hanım geceyi orada da geçirebilir.

Acı Çekene Saygı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iflasinesigi
    iflasinesigi's avatar
    Erkek

Hocam selamlar,

Hampton ve Nearport otellerinde konakladım. Her ikisi de temiz ve konforlu oteller. Şirketteki arkadaşlar da bu otelleri düzenli olarak tercih ediyor.

Ayrıca otellerin önünden geçen dolmuşlarla metroya kolayca ulaşım sağlanabiliyor, oradan da Ümraniye'ye rahatlıkla geçilebilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek

Çok teşekkür ettim hocalar ikinize de. Bakayım söylediğiniz otellere. Airbnb zor olur hocam başında olmayacağım 

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek

luvira hotel saw

Kurtköy Mahallesi Yıldırım Beyazıt Caddesi, Cihan Sk. No:4, 34812 Pendik/İstanbul, Türkiye

Eski adi kaya hotel saw da aktarmali ucuslar arasi mesafe uzun oldugunda taksiyle buraya gidiyorum, burada kaliyorum ama benim baska taraflarla isim gucum olmuyordu. Saw-hotel arasi kisa mesafe diye burayi tercih etmistim ondan dolayi kullaniyordum. 

is icin gidecegi yere mesafe vs nasildir bilemem

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

miracle da olabilir

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizmatikhacker
    karizmatikhacker's avatar
    Erkek

Hazır konu açılmışken 2 hafta sonra istanbulda 4-5 gün aile kalacak otel lazım 2 yetişkin + 6 yaşında bir çocuk klimalı ferah fiyat uygun kahvaltı olmasada olur fatih semtine yakın olursa iyi olur temiz varmı önerebileceğiniz otel 

karizmatikhacker tarafından 30/Haz/26 17:16 tarihinde düzenlenmiştir

Love Just Hacked LoL :p
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

Arkadaşların yazdığı otellerin tam dibinde oturuyorum 15 senedir

Eğer rezervasyon falan yapmadıysan güvenli temiz olsun demişsin mövenpick.

by.hampton bi tık daha mövenpickr göre ucuzdur

diğerlerine bakma tavsiye etmem

Eşin araç kullanmayı biliyorsa tiktaktan kiralasın aracı bassın gitsin 20dk da gider yada otellerin önünde taksiler var binip gitsin.En fazla 1000 lira tutar TikTak 

dolmuştu otobüstü metroydu falan ümraniyeye ancak aktarma yaparak gidebilir.Direk ulaşım aracı yok

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek

Arkadaşların yazdığı otellerin tam dibinde oturuyorum 15 senedir

Eğer rezervasyon falan yapmadıysan güvenli temiz olsun demişsin mövenpick.

by.hampton bi tık daha mövenpickr göre ucuzdur

diğerlerine bakma tavsiye etmem

Eşin araç kullanmayı biliyorsa tiktaktan kiralasın aracı bassın gitsin 20dk da gider yada otellerin önünde taksiler var binip gitsin.En fazla 1000 lira tutar TikTak 

dolmuştu otobüstü metroydu falan ümraniyeye ancak aktarma yaparak gidebilir.Direk ulaşım aracı yok

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
Toplam Hit: 267 Toplam Mesaj: 9
atatürkhavalimanınaneoldu