Sabit Hdd Yi Taşınabilir Hdd Yapma ??
-
sabit hdd yi taşınabilir yapmak için kutusu varmış bunla ilgili sorularım var anlamadığım kısımlar 1-) sadece kutu yeterli mi? yoksa başka araç gerek gerekecek mi? 2-) hdd nin 3.5'' neresi 3.5 inç kalınlık mı yoksa içindeki diskin çapı mı ?? 3-! toplamda bu iş bana ne kadara patlar bunalrı cevaplarını bekiyorum acilen
-
alırsın eline götürürsün öyle taşınmıyo mu ?
-
öyle taşıyınca laptopa bağlayamıyorsun ciddi bir soru sordum boka bağlama bilmiyorsan cevap verme
-
http://www.hepsiburada.com/liste/cddvdhdd-kutulari/department.aspx?CategoryId=813
Buradan bakabilirsin kutulara. Ek birşey almana gerek yok adaptörü falan geliyor zaten. Diskin sata ise sata destekli ide ise ide destekli kutu alman gerekir. Normal bilgisayar harddiski ise 3,5", dizüstü bilgisayar harddiski ise 2,5" 'dir.
-
1-Kutu yeterli.(Hdd kabının kapağı diyebileceğimiz parçanın dışında usb girişleri, içinde ise hdd'ye bağlayacağın güç ve veri kablosu var)
2- HDD kabı 3.5" ten biraz daha büyük (modelden modele değişiyor)
3- Sadece kabın fiyatına :)
Bence elinde boşta duran 3.5"lik hdd yoksa hiç uğraşma. Mağazalarda mutlaka kampanya vardır alırsın ufaklardan bir tane.
-
ugraşmaya ne gerek varki git al 20 tl fazla verip normal hdd e göre al bitane kullan paşalar gibi
-
bende alıcam yakında bunlardan elimde fazladan 2 hdd var 3 oldu olacak
-
en yakın bilgisayarcıya git anlat durumu sana ufak bi aparat verecek.Sata ide iki türlüde bağlantı mevcut . Kendi kutunu kendin yap 10 liraya kapa işi.