folder Tahribat.com Forumları
linefolder Webmaster ve Yazılım Geliştiriciler
linefolder Sabit İp Numaram Var , Win2008 Uzerin DNS Kurdum , Kendi Domainimi Kullanabilirmiyirm ?

Sabit İp Numaram Var , Win2008 Uzerin DNS Kurdum , Kendi Domainimi Kullanabilirmiyirm ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

sorum bu : Sabit ip numaram var , win2008 uzerin DNS kurdum , kendi domainimi kullanabilirmiyirm ? yani kendi serverimde DNS ile  bir domain acip , kendi ipme yonlendirebilirmiyim ?

bir sitede bir domain aldim , bunu kendi ipme yonlendirdim . simdi bunu kendi serverim uzerinde yapmak istiyorum . mumkunmu ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

kardeş öğrenirsen banada anlat.harbi ciddiyim.vardır muhakkak bir yöntemi

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Domaindeki dns ayarlarını kendi ip'ne göre ayarlayacaksın.

Sonra dnsmgmt.msc (yanlış hatırlamıyorsam) ile dns ayarlarına girip orada yeni domain olarak kendi domainini oluşturacaksın.Sonra bekleyeceksin.

(Localde işler böyle yürüyor en azından)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Dnsi kendi ip adresine yönlendirdin...

routerdan ya dmz yapacaksın, yada dns portunu ve http portu modemden kendine yönlendireceksin... (53 ve 80)

sonra dns serverlarına

ns1.domainin.com

ns2.domainin.com yazacaksın ikisininde ipsini soracak sana ikisiniede kendi ip adresini yazacaksın...

sonra dns managementtan reverse dnslerini oluşturacaksın ve nameserverlarını oluşturacaksın ns1. ve ns2. diye

sonra www. adresini . ya yönlendireceksin...

sonra web server ayarlarıyla oynamadıysan zaten site gelir...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 930 Toplam Mesaj: 4