Sabit Telefon Numarasından İsim Adres Vs. Bulma
-
bi sabit numara numara sapıklık yapıyo arkadaşlar herhangi bişey öğrenebilirmiyiz sadece numarayla veya savcığıla versek prosedür nasıl işliyo işimde gücümde adamım git gel bürokrasiyle uğraşmak istemiyorum nasıl işliyo bu işler
-
Numarayı biliyorsanız turk telekom santralde tanıdığınız varsa onun aracılığıyla birşeyler çıkabilir.
Ama bilgi vereceklerini hiç sanmıyorum. Mahkeme kararı veya herneyse işte bürokrasi şartlarını gerektirir.
-
eskort sitelerine... gay sitelerine.. bilimum envai platformda hesap aç no'yu ver.. bi dahada seni rahatsız etmeye vakti olmaz :D
-
aliyk bunu yazdı
eskort sitelerine... gay sitelerine.. bilimum envai platformda hesap aç no'yu ver.. bi dahada seni rahatsız etmeye vakti olmaz :D
Katılıyorum ... Hatun gibi yap bu denilenı :D Güzel de bir resımle koy neresı gelıyorsa :D
hatta Face ve Tweeter da unutma :D -
aliyk bunu yazdı
Aynen öyle güzel bi bayan ismi ver
şunu yaz hocam
- ilk arayan 14. müşteriye 2. posta bedava de. 2 saat sonra ara numara kullanılmamaktadir der.