folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Boyamada Renk Tonlaması

Saç Boyamada Renk Tonlaması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Bu nasıl başlık lan :D

Neyse benim saçlarım kahverengi ile siyah karışımı garip bi şey.Fotoğraf koyucam ama fotoğraflarda siyah görünüyor gerçekte o kadar siyah değil.Ve ben saçlarımın aralarına sarı renk attırmak istiyorum fakat orjinal saç rengime sarı renk hiç gitmez o yüzden önce siyaha boyayıp sonra aralara sarı attırayım dedim parfümerideki bayan önce siyaha boyatırsanız sarıyı imkanı yok tutturamazsınız dedi.Boyucak kuaför arkadaşa gittim ben boyarım orasından anlamam ne demişse doğrudur dedi

Lan bu nasıl bi mantık ? Saçı simsiyah olanlar sarıya hiç boyayamaz mı o zaman nedir bu ya ?? Bilen anlayan varsa açıklasın lütfen ben neden önce siyaha sonra araları sarıya boyatamıyorum ??

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Saçı simsiyah olanlar sarıya boyatır. Ama peşpeşe birkaç boyama ile ancak tutar renk, o da tam sarı olmaz zaten. Bir de seninki doğal siyahtan olmayacak, önce siyaha boyatacağım diyorsun. Direk siyah boyadan sarıya mümkün değil. Önce siyah boyayı kısmen de olsa çıkarmaları lazım. Buda saçlara çok zarar verir. Akabininde direk sarıya boyamak yine tutmaz. Genel tavsiye önce kahverengiye boyatıp, sonra sarıya boyatmaktır. Ama bu da tam olarak boyanın üzerindeki rengi vermez zaten. Erkek kuaförünün altından kalkabileceği bir iş değil. Hatta gerçekten kaliteli olmayan bayan kuaförlerinin bile altından kalkması zor iştir. Ha nolur; işleme bugün başlarsın 3-5 aya istediğine yakın bir renk elde edersin. Ama tecrübesizce uygulanırsa bu sefer saçlar çok zarar görür.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stux
    stux's avatar
    Erkek

bu sorununun cevabını şey bilir ya, neydi nicki bak unuttum şimdi, aklıma gelmiyor ya bak. Neyse kendi görürse yazar bence mutlaka

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kymt
    kymt's avatar
    Dişi

bence boyama:)ne gerek var ya:D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

benim saçlar gri oldu tekrar siyah yapmak lazım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    http://www.google.com.tr/search?hl=tr&source=hp&q=oriel+sa%C3%A7+a%C3%A7%C4%B1c%C4%B1&aq=2s&aqi=g2g-s1g4g-s1g2&aql=&oq=oryal bunu kullanarak önce saclarının rengini beyaza yakın kadar acarlar sac derisine temas ettiğinde yakar kaşındırır falan ardından boyamayı yaparlar tabi oriel illaki beyaz yapacak diye birşey yok ihtiyaç olduğu kadar açarlar rengi ardından boyayı uygularlar.

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Parfümerideki bayanda aynen senin dediklerini dedi Krypt ama sırt pırt saç boyatmaya ne zamanım ne de param var :D

la bu kadınlarkulubu.com u yaladım yuttum :D şimdi edindiğim genel bilgi: bu oriel saçı yıpratıyo birde deneyimli birinin yapması gerekiyo ki bizim berber sittin sene yapamaz :D kadın kuaförle görüşücem bi tane en sonunda ona göre davranıcam :D Olmadı sadece siyah yaparız yaa :D

değişim iyidir kıymet hanım,bi ara sizde kendinize bi pasta cila atın bence :D

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1680 Toplam Mesaj: 7