folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Saç Ektirmesi ?

Saç Ektirmesi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Ya beyler uzun zamandir saçlarim dökülüyor.Artik aralari belli olmaya başladi nereye çekersem çekim.belli oluyor.saç ektirmesi nasildir doğal dururmu

Bide ektirdigim zaman eski saçlarimin dökülmeyecegi garantisini nasil alicam :S son olarak da fiyat konusu tabi =) yaptiran falan varmi yaptiran olsada söylermi =) yani saç dökülmesini bile saklarken ektirmesini millet nasil söylüycek ama belki vardir bi babayiğit =)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Samimi bir dostum bunun tedavisini yaptırmıştı ense kökünden alınan saçlar seyrek olan yerler belirlenerek ekim yaptırmıştı.Tel başına 1 TL ödedi bazen ekilen yerden 3-5 tel çıkıyor bazen daha az bazende daha fazla, 8-9 ay falan oldu arkadaşın baya çoğaldı saçları gözle görülür şekilde.Ve doğal kendi saçınız olduğu için aynen eskisi gibi uzuyor, sağlıklı teller olduğu için eskisi gibi dökülmüyor.Bana arkadaşımın anlattığı böyle ama ne kadar doğrudur bilmem ama görünen köy klavuz istemez arkadaşın saçları gayet iyi durumda

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

Ozden bunu yazdı:
    -----------------------------

Samimi bir dostum bunun tedavisini yaptırmıştı ense kökünden alınan saçlar seyrek olan yerler belirlenerek ekim yaptırmıştı.Tel başına 1 TL ödedi bazen ekilen yerden 3-5 tel çıkıyor bazen daha az bazende daha fazla, 8-9 ay falan oldu arkadaşın baya çoğaldı saçları gözle görülür şekilde.Ve doğal kendi saçınız olduğu için aynen eskisi gibi uzuyor, sağlıklı teller olduğu için eskisi gibi dökülmüyor.Bana arkadaşımın anlattığı böyle ama ne kadar doğrudur bilmem ama görünen köy klavuz istemez arkadaşın saçları gayet iyi durumda

-----------------------------

toplam ne kadar verdi arkadaşın ? benim saçlar da seyrekleşti. ben de düşünüyorum. işe girersem ilk maaşımı yatıracam bu olaya.

Toplam Hit: 827 Toplam Mesaj: 3