Sac İle İlgili ?
-
1 hafta önce şaçımı kazıdım
sorun su saçımın üstü tarafı normal seyrek diil ama
kulaklarımın üst tarafı seyrek
diyorum ki acaba sakal daki gibi orayı düzenli zilet ile kazısam yeni sac çıkarmı ?
deneyen söleyebilirmi boşuna kesmim
not:
Derin Konular
İnsana Dair Herşey... Din, Felsefe, Siyaset, Tarih ve Benzeri Konular...
Moderatörler : GizliMod GizliMod GizliModİnsana Dair Herşey. oldundan oraya açtım
-
Hoca bende böyle gözüküyr bende mi sorun var :D Sonunda derin konulara açtım demişsin ya ondan yazdım.
Tahribat.Com Forumları
Genel

Sac Ile Ilgili ? -
ordaki silindide ondan
-
yeri gelmişken wax ı önerir misiniz neden ?
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------su wax olayını elemanın konusunu piç etmeden baska yerde tartısmak lazım , benimde sorularım var =)
-
celik bunu yazdı:
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------su wax olayını elemanın konusunu piç etmeden baska yerde tartısmak lazım , benimde sorularım var =)
-----------------------------konuyu piç edinde yukarı cıksın barim
-
bence cıkmaz. Çıkcak olsa o kadar insan kellikten dolayı tonlarca para dekmezdi şampuana,saç ektirmeye vs vs..
sadece mevcut olan sacları, sac köklerını dahada güçlendirir ve sertleştirir biraz daha tahminime göre.
-
dostum saç kazıyınca daha gür çıkmaz sadece daha canlı ve diri çıkar birazda sert cıkar belki dökülmeyi engeller ama durduk yere saç cıkmaz.
Wax meselesine gelince piyasada çokca wax ve wax türevi ürün var orjinal wax saçtan cıkmiyo kolay kolay 2-3 kez sağlam yıkaman lazım o
yüzden kullanma jöleden iyi daha az sürerek daha kolay sekil veriyo ama fön gerektiriyo hiç bişey sürme en güzeli...