folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder SACRED - Bir Sorun

SACRED - Bir Sorun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    arkadaşlar sacredda wyren pass heralde görevin adı orda kaldım. bi adam var bana su getir diyor.ben su getirilcek yere gidiyorum ama hiç bir şey olmuyor. o bölümlerin heryerini gezdim hiç bişey olmadı. acaba "from the mules" - "katırdan" mı istiyor suyu.katırmı bulmam lazım. atla bile gittim oraya bir şey olmadı.lütfen yardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    evet bende orada kalmıştım daha sonra haritanın sağ tarafındaki karlı vadilerde adam kestim dolaştım wood elfle bilen olursa söylesin tekrar kurmayı düşünüyorum

bassinyourface
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    tekrar kur bir şey olmuyo arkadaşım. 24 level battle mage im . kaldığım yere bak. 20 zombi 20 iskelet aynı anda öldürüyom kaldık geçemiyoz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sau_nightmare
    sau_nightmare's avatar
    Erkek
    oyun geç çıkmasın diye tam anlamıyla playtest edilmeden piyasaya sunulmuştu bu yüzden diz boyu bug vardı tabi son çıkan patchlerden haberim yok. en önemli, ölümcül bug'ı ise main quest (yani oyunun devamı için gerekli olan görevler)'te bir görevde bir çölde ölmek üzere olan adama su götürmeniz gerekiyor. vahanın yanına gidince ise hiçbirşey olmuyor. su alınan yere gelip konsolu açıp wasser (almanca:su) yazarsan suyu alabilirsin

çok uzakta uzak denizlerde...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

Çöldeki su bugu. Oyun kopya oldugu içcn bu sorun var orjinallerinde bu sorun yok neyse ~ tusuyla console u acin ve ''wasser'' yazin enter a basin su birikintisinin kenarinda almaniz gereken su kabi belircek eger console acilmadiysa alt tusuna basili tutarak tum harfleri deneyin console un bazen acilip bazen acilmamasida ayri bir problem tabi. Ben bu yuzden oyunu sildim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    çok teşekkürler. ne büyük bir iyilik yaptığını bilemezsin. daha bug var mı peki?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek

http://eng.sacred-game.com/downloads.php?s=c42b307cd6a81bca5579662f065ed30a Burdan güncelleştirebilirsin... Ben sadece çöle kadar oynadım o kadar iskelet ve büyücü öldürüp vahaya geldim ordaki görevi yapamayınca sildim ama güzel oyundu...

Toplam Hit: 1075 Toplam Mesaj: 7