Sadece İş Ağı İçerisinde Görülebilen Web Sitesi
-
Evet arkadaşlar web masterlara bir sorum olcak. Konu başlığında pek dile getiremedim :)
Arkadaşlar bir belediye binasında sadece o bina içerisindeki bilgisayarların girebileceği sadece onları görebileceği binaya özel bir web sitesi lazım. Böyle bir site neyle nasıl yapılabilir? Bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler...
-
ağın ana makinasına iis kurulur site oraya atılır. ağdaki bilgisayarlar bu sayede ana makinanın ipsi ile girebilir ve hatta tüm ağdaki makinalara hosts dosyasından tanımlama yaparak http://hedehodo.com gibi adres yönlendirmesi bile oluşturulabilir ki kendi mantığımla söylüyorum bunu. 2 makinam var 2si de aynı ağda ben ana pcdeki localhostuma diğer pc den ulaşabiliyordum hosts dosyası editleyip istediğim adresin yönlenmesini de sağlıyordum ağ içinde. geniş bir bilgim yok ama başka bir çare bulunamazsan bunu denemekte fayda var
-
arkadaşın dediği gibi localhost çözüm olacaktır.yada belediyenin sabit ip i dışında bir ip den girişi engenlleyerek bir site açabilirsiniz.
Toplam Hit: 805 Toplam Mesaj: 3