Sadece Yanılıyorsun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu sensiz doğan 468. güneş ve ben 468 gündür sensizim. Uyuyabildim mi sanıyorsun? Hayır, sadece yanılıyorsun...

Bazen yüreğin koca şehirlere sığmaz ama sadece bir kişinin yokluğunda o sığmadığın şehirler sana ıssız gelir ya, işte o günden beri boş sokaklarda yürüyorum. Ellerim yine ceplerimde; çünkü az da olsa sıcaklığı kaldı avuçlarının. Yüzüm buruşmaya başladı. Artık eskisi gibi çıkamıyorum merdivenleri. Hayatımda ilk defa korkuyorum ölmekten. Ya bir daha göremezsem sorusu kemiriyor sulanmaya başlayan beynimi. Yaşayabildim mi sanıyorsun? Hayır, sadece yanılıyorsun...

Bu sana yazıp da gönderemediğim kaçıncı mektup, emin değilim. Eksik birşey var hayatımda. Sol göğsümde yüzünün izi, yastığımda saçlarının telleri eksik mesela. Ama sende de eksikler var biliyorum. Sabunun, bir çift elbisen bende hala. Artık sen kokmuyorlar ama olsun. Evimizin bir yerlerinde senden bir parçanın olduğunu bilmek sakinleştiriyor. Unutabildim mi sanıyorsun? Hayır, sadece yanılıyorsun.

İnsanlar ya zamana bırakırlar, yada zamanla bırakırlar...

Silkelenmeliyim biliyorum. Karar vermeliyim. Gitmene sebep oluşlarımı ceplerimden döküp seni sensiz yaşamaktan vazgeçeceğim; ya da sensiz hayatı hakkettiğimi ispatlayıp aynı ahmaklıklara devam edeceğim.

Hayır, Hayır. Sensizlik tahmin edemeyeceğin kadar zor. Sen, sensizliği bilemezsin...

Bugün, belki yarın ama değişeceğim. Kanepemde oturan bluzuna ve içinde 3 kırık saç teli olan sapkana söz veriyorum ki; değişeceğim. O aşık olduğun adam olacağım. 

-2011-

-

-

-

-

Artık değiştim. Değişmedim mi sanıyorsun; Sadece yanılıyorsun...

-2013-

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

en beğendiklerimden... devamını getir ama evlendin bırakma fatih abi...

...said addicted.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

10 üzerinden 100 veriyorum abi devam valla...

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

zevk alıyorum resmen okurken.. aynı zamanda üzülüyorumda kendi yaşanmşlıklarımdan.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 810 Toplam Mesaj: 4