Sadri Alışık - Tuttum Bırakmam (Nette Bulamadım..)
-
nazan öncelin söylediği parça orjinalini sadri alışık söylemiş yıllar önce.. tvde gördüm ama nette yoh :(
-
Şarkı hakkında bilgi şu şekilde.Sen Sadri Alışık ismini yanlış duymuş olmayasın? :
Nazan Öncel‘in yeni albümü öncesinde yayımlayacağı teklisi “Tuttum Bırakmam” 27 Nisan’da piyasaya çıkıyor. Sözleri Nazan Öncel’e, bestesi Hamit Ündaş’a ait olan şarkı Ündaş’ın 2008 tarihli albümünde iki versiyon olarak yine Nazan Öncel vokalleriyle yer almıştı. Şimdi şarkıyı yeniden gündeme getiren Öncel “Tuttum Bırakmam”ı orijinal ve akustik versiyonuyla beraber dinleyicilere sunacak.
-
Keske sadri alisik bi sanat muzigi albumu cikarsymis ben boyle sanat muzigi soyleyen gormedim
-
GUARDIAN bunu yazdı:
-----------------------------
Şarkı hakkında bilgi şu şekilde.Sen Sadri Alışık ismini yanlış duymuş olmayasın? :
Nazan Öncel‘in yeni albümü öncesinde yayımlayacağı teklisi “Tuttum Bırakmam” 27 Nisan’da piyasaya çıkıyor. Sözleri Nazan Öncel’e, bestesi Hamit Ündaş’a ait olan şarkı Ündaş’ın 2008 tarihli albümünde iki versiyon olarak yine Nazan Öncel vokalleriyle yer almıştı. Şimdi şarkıyı yeniden gündeme getiren Öncel “Tuttum Bırakmam”ı orijinal ve akustik versiyonuyla beraber dinleyicilere sunacak.
-----------------------------hayır ya falsolu bilgi bu.. yazanda yanlış yazmış.. ben tvde bizzat sesinden dinledim nazan öncelin söylediğinden çok çok ii söylüor.. çünkü bide nasıl desem adamın tipi o :D o şarkıyı yaşamaya müsait.. diorsun ki ah işte serseri.. :D şarkıda büyük ihtimal bi sountrack fln galiba..
-
Sadri dayım söylemişse iyi söylemiştir :) Bi plağı var öztürk serengille beraber çıkartmış.ON numara birşey :)