Sadri Alışık - Tuttum Bırakmam (Nette Bulamadım..)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

nazan öncelin söylediği parça orjinalini sadri alışık söylemiş yıllar önce.. tvde gördüm ama nette yoh :(

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUARDIAN
    GUARDIAN's avatar
    Erkek

Şarkı hakkında bilgi şu şekilde.Sen Sadri Alışık ismini yanlış duymuş olmayasın? :

Nazan Öncel‘in yeni albümü öncesinde yayımlayacağı teklisi “Tuttum Bırakmam” 27 Nisan’da piyasaya çıkıyor. Sözleri Nazan Öncel’e, bestesi Hamit Ündaş’a ait olan şarkı Ündaş’ın 2008 tarihli albümünde iki versiyon olarak yine Nazan Öncel vokalleriyle yer almıştı. Şimdi şarkıyı yeniden gündeme getiren Öncel “Tuttum Bırakmam”ı orijinal ve akustik versiyonuyla beraber dinleyicilere sunacak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek
    Keske sadri alisik bi sanat muzigi albumu cikarsymis ben boyle sanat muzigi soyleyen gormedim

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DiKeyEy
    DiKeyEy's avatar
    Erkek

GUARDIAN bunu yazdı:
    -----------------------------

Şarkı hakkında bilgi şu şekilde.Sen Sadri Alışık ismini yanlış duymuş olmayasın? :

Nazan Öncel‘in yeni albümü öncesinde yayımlayacağı teklisi “Tuttum Bırakmam” 27 Nisan’da piyasaya çıkıyor. Sözleri Nazan Öncel’e, bestesi Hamit Ündaş’a ait olan şarkı Ündaş’ın 2008 tarihli albümünde iki versiyon olarak yine Nazan Öncel vokalleriyle yer almıştı. Şimdi şarkıyı yeniden gündeme getiren Öncel “Tuttum Bırakmam”ı orijinal ve akustik versiyonuyla beraber dinleyicilere sunacak.

-----------------------------

hayır ya falsolu bilgi bu.. yazanda yanlış yazmış.. ben tvde bizzat sesinden dinledim nazan öncelin söylediğinden çok çok ii söylüor.. çünkü bide nasıl desem adamın tipi o :D o şarkıyı yaşamaya müsait.. diorsun ki ah işte serseri.. :D şarkıda büyük ihtimal bi sountrack fln galiba..

haklı öğüt egoyu öfkelendirir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pr_x71
    pr_x71's avatar
    Erkek

Sadri dayım söylemişse iyi söylemiştir :) Bi plağı var öztürk serengille beraber çıkartmış.ON numara birşey :)

::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 5