Safe Mode Sorunu
-
Arkadaşlar bir video scripti aldım bot ile video çekiyor.Yanlız videolar oynamıyor, scripti aldığım arkadaşa soruyorum safe mode off olması gerekiyor diyor videoların oynaması için, host aldığım yer ile görüşüyorum onlarda safe mode off diyor.
Aldığım hata bu;
Warning: curl_setopt() [function.curl-setopt]: CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when safe_mode is enabled or an open_basedir is set in /home/siteismi/public_html/sistem/oynat.php on line 18
Acaba problem safe mode ile ilgili değil mi? Bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
-
up olsun.
-
bi not defterine
Safe_mode = off
yaz dosya ismini php.ini yap ftp den yolla anadizine düzelir muhtemelen
-
Yok hocam hepsini denedim hiçbir şekilde olmuyor.
-
script nedir host win mi linux mu hepsini denedimden kasıt nelerdir bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım
-
script php bir video scripti.Script i yazan arkadaş videoların oynaması için safe mode off olması gerektiğini söylüyor hostingci de safe mode off olduğunu söylüyor ama hiçbir şekilde videolar oynamıyor. .htaccess php.ini gibi dosyalarla denedim fakat olmuyor.
Nibun tarafından 22/Nis/13 22:17 tarihinde düzenlenmiştir -
sen php.ini attın mı .htaccess denedin mi php info'ya baktınmı safe mod durumu ne site adresini bi özelden at bakim
-
Anladığım kadarıyla curl aktif değil, arkadaşın dediği gibi php infodan kontrol etmek lazım, curl yüklü ama pasifse bu hata gelebilir, curl yüklü değilse işletim sistemi linux olduğunu farz edersek sırayla şu şekilde, eğer yüklü ise sadece ini dosyasına extension=curl.so eklemek gerekir.
sudo apt-get install php5-curl
ve
php.ini dosyasına aşağıdaki kodu girextension=curl.so
ve ardından
sunucu apache isesudo /etc/init.d/apache2 restart -
apache mod_user tweak kaynaklıymış sorun.Yinede sağolun.
Nibun tarafından 23/Nis/13 10:58 tarihinde düzenlenmiştir