Sagem F@St 1500Wg Modem Sorunu
-
merhaba arkadaslar sagem f@st 1500 wg marka kablosuz modem kullanıyorum. modeme ne olduysa artık şifre koyamıyorum. şifre koydugum zaman, zaman aşımı diye bi uyarı çıkıyo. koymaya çalıştıgım şifre wpa-kişisel...modemin türkiyede servisi yok..
sorum şu:
forumlarda modem korumayla ilgili konular açılmış fakat tam olarak anlayamadım. modemi MAC şifreleme yoluyla şifreleyebiliyormuşuz. modemin sayfasına girdiğimde ise sadece bi tane mac tanımlama seçeneği var. eğer modemin "clone mac address" bölümüne kendi mac adresi tanıtırsam modeme bağlanmasını istediğim veya istemediğim kişiler nasıl bağlanacaklar ya da baglanmasını istediklerimi nasıl engellerim.
modeme diğer pc lerin mac adreslerini tanıtmam gerekir mi yoksa baglantı yapmak istediklerinde benim tanımladıgım mac adresini onların da bi yere tanıtması mı gerekir, şifre girer gibi... -
hocam modem ayarlarını default yap tekrar şifreleme menüsüne gir şifreni tanıt o zaman büyük ihtimalle olacaktır. Modemin internet sitesi veya kullanım klavuzu yok mu ? oradan baksan ayrıntılı bir şekilde yazıyordur. Genelde internet sitesinde yazar açıklamalı şekilde
Toplam Hit: 15026 Toplam Mesaj: 2