folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağır Oda [(İstek)]

Sağır Oda [(İstek)]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    soldat
    soldat's avatar
    Erkek

sa beyler efsane bi dizidir bilirsiniz gece gece youtube'da dolanırken rast geldim elinde tüm bölümlerı olan varsa paylasabılır mı nette buldum tek link flnda alayı patlak şimdiden saolsun paylaşan :)

Fazla tevazunun sonu vasattan nasihat dinlemektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dead_march
    dead_march's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

soldat bunu yazdı:
    -----------------------------

sa beyler efsane bi dizidir bilirsiniz gece gece youtube'da dolanırken rast geldim elinde tüm bölümlerı olan varsa paylasabılır mı nette buldum tek link flnda alayı patlak şimdiden saolsun paylaşan :)

-----------------------------

edit:ulan bende ensonu şimdi izledim çaktırma

bundan sonra oy kullanmayacağım eğer bir kişi bile gelip oy kullanmak vatandaşlık görevidir felan derse çıkarır kimliğimi götüne sokarım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    tüm bölümlerini izlemiştim zamanında tv'den. hiçbirşey anlamamıştım.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GokYeleliBozkurt
    GokYeleliBozkurt's avatar
    Erkek

final bölümüyle kafaları allak bullak etmişti .. aras dağlı ilk bölümde girdiği çatışmadan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış sonraki bölümler onun yoğun bakım sırasında yattığında gördüğü kurgular olduğu gibi gösterildi hastaneden taburcu oldu ama bu sefer oğuz bey karşıladı ve sonracığıma yeşil kılıklı eleman yani kurgu gibi gördüğü olaylarda geçen düşmanı onu kanasla indirmişti hastane çıkışı annatırken bile mamana oluyor insan :D hakikatten şaibeli bi biçimde bitti ve çözmeye çalışamayan insanlar saçma dizi deyip geçti ve kalktı gitti dizi. son bölümlerine doğru amerikan düşmanlığı konu geçiyordu iktidar değişti ve haliyle dizi apar topar kaldırldı bence.

hakikatten bölümleri yüksek kalitede ripleri falan varsa alıp izleyem :D

Toplam Hit: 990 Toplam Mesaj: 4