Sağır Oda [(İstek)]
-
sa beyler efsane bi dizidir bilirsiniz gece gece youtube'da dolanırken rast geldim elinde tüm bölümlerı olan varsa paylasabılır mı nette buldum tek link flnda alayı patlak şimdiden saolsun paylaşan :)
-
soldat bunu yazdı:
-----------------------------
sa beyler efsane bi dizidir bilirsiniz gece gece youtube'da dolanırken rast geldim elinde tüm bölümlerı olan varsa paylasabılır mı nette buldum tek link flnda alayı patlak şimdiden saolsun paylaşan :)
-----------------------------edit:ulan bende ensonu şimdi izledim çaktırma
-
tüm bölümlerini izlemiştim zamanında tv'den. hiçbirşey anlamamıştım.
-
final bölümüyle kafaları allak bullak etmişti .. aras dağlı ilk bölümde girdiği çatışmadan sonra ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış sonraki bölümler onun yoğun bakım sırasında yattığında gördüğü kurgular olduğu gibi gösterildi hastaneden taburcu oldu ama bu sefer oğuz bey karşıladı ve sonracığıma yeşil kılıklı eleman yani kurgu gibi gördüğü olaylarda geçen düşmanı onu kanasla indirmişti hastane çıkışı annatırken bile mamana oluyor insan :D hakikatten şaibeli bi biçimde bitti ve çözmeye çalışamayan insanlar saçma dizi deyip geçti ve kalktı gitti dizi. son bölümlerine doğru amerikan düşmanlığı konu geçiyordu iktidar değişti ve haliyle dizi apar topar kaldırldı bence.
hakikatten bölümleri yüksek kalitede ripleri falan varsa alıp izleyem :D