Sağlam Bi Trojen
-
arkadaşlar bana bi trojen lazm ama prorat falan benm işimi görmedi.bana önerebileceğiniz program warmı.yapmak istediğim tek olay. karşıdaki pc'nin bilgileriinin bana mail olarak gelmesi şifresi,ve keylogları vb... yardımcı olursanız sevinirim
-
bulursan bizede versene. ayrıca trojen deil trojan nerden cıktı
bu trojen yaw biri acıklasın. -
hocam eğer gerçekten iyi bir trojan istiyorsan kendin yazabilirsin.Arayacağına kendin yapmak için birşeyler öğren a.q. Herkes böyle yaparsaa ooooo
-
VatosAjani Denedinmi?
-
ertan bunu yazdı:
hocam eğer gerçekten iyi bir trojan istiyorsan kendin yazabilirsin.Arayacağına kendin yapmak için birşeyler öğren a.q. Herkes böyle yaparsaa ooooo
haji saçmalama ya herkes trojan yazabilirmi a.k . Madem o kadar kolay yaz bitanede bizimde dualarizi kazanirsin ;) -
Desert-Tiger bunu yazdı:
haji saçmalama ya herkes trojan yazabilirmi a.k . Madem o kadar kolay yaz bitanede bizimde dualarizi kazanirsin ;)
hocam benim yazmadığımı nerden biliyorsun.İnşallah bitince göreceksin. Beleşçi yaşamaktan iyidir.Herkes yazmasın ama uğraşsın.Armut piş ağzıma düş.Bu ne a.q. Herkse öyle yapsarsaa -
harbi ha o ne trojen çingen gibi ak :D
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------
Desert-Tiger bunu yazdı:
haji saçmalama ya herkes trojan yazabilirmi a.k . Madem o kadar kolay yaz bitanede bizimde dualarizi kazanirsin ;)
hocam benim yazmadığımı nerden biliyorsun.İnşallah bitince göreceksin. Beleşçi yaşamaktan iyidir.Herkes yazmasın ama uğraşsın.Armut piş ağzıma düş.Bu ne a.q. Herkse öyle yapsarsaa
-----------------------------
Öle diyorsan öğret herkese de kimse beleş yaşamasın
Toplam Hit: 2960 Toplam Mesaj: 8