folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Sağlam Dosya Kurtarma Programı (İstek)

Sağlam Dosya Kurtarma Programı (İstek)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    Müridler, Harddiskten veya flashtan silinen dosyaları kurtarmak için tam sürüm dosya kurtarma prosu olanlar.Bi zahmet link verebilirler mi?

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek

tavsiye ettiğim easy recovery professional var. Bir çok program denedim baya güzel çalışıyor. Ayrıca pc toolsun da revocery programı var onu da kullanabilirsin o da iyi..

easy recovery professional full sürümü aşağıdaki linkten indirebilirsin

http://rapidshare.com/files/60640621/EasyRecoveryPro_v_6.04_SKTS408.rar.html

pass: www.mayonez.net

programı kurduktan sonra data recovery bölümünden sağ taraftaki menüden Raw kısmını seçersen daha kapsamlı tarama yapıp kurtarabiliyorsun. dosya uzantılarını filtreleme seçeneğide var.

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    faruk_sahin
    faruk_sahin's avatar
    Erkek
    legion_of_doom bunu yazdı:
    -----------------------------

tavsiye ettiğim easy recovery professional var. Bir çok program denedim baya güzel çalışıyor. Ayrıca pc toolsun da revocery programı var onu da kullanabilirsin o da iyi..

easy recovery professional full sürümü aşağıdaki linkten indirebilirsin

http://rapidshare.com/files/60640621/EasyRecoveryPro_v_6.04_SKTS408.rar.html

pass: www.mayonez.net

programı kurduktan sonra data recovery bölümünden sağ taraftaki menüden Raw kısmını seçersen daha kapsamlı tarama yapıp kurtarabiliyorsun. dosya uzantılarını filtreleme seçeneğide var.

-----------------------------
    Ok, kardeş çok sağol bende biçok pro denedim ama elimdekiler hep kısıtlı versiyondu doğru düzgün kurtarma yapmıyodu.Teşekkürler.

Hayat Senin Başkalarına Bırakma!!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Recuva war.Yalniz cok zaman gecmisse yada onun uzerine bisiler yazilmissa kurtaramiyor bu prg lar...

bizzat geri dönüsüm kutusundan bile silip geri getirdim ama hemen yapınca oluyor sanırım bu işler :F

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 2011 Toplam Mesaj: 4