folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Sağlam Eloktronikçi Arkadaşlara Ufak Bir Soru

Sağlam Eloktronikçi Arkadaşlara Ufak Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fizilal
    fizilal's avatar
    Erkek

Slm,

Uzun süre sonra açılmasına sevindim... Kısa bir soru ile başlıyorum hadin hayırlısı...

Ben TV, Muzik setine gerekli vericiyi (amplifier) takarak bluetoothtan kulaklıklara iletmek istiyorum. Kulaklık üzerinde 2 kanal seçeneği olacak ve istediğimde kanal değiştirebileceğim. Konu hakkında fikri olan varsa sevinirim...

Herkes hoş bir seda duymak ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hiç bişey anlamadım biraz daha ayrıntılı anlatırmısın

sen müzik setinin çıkışına bluetooth bağlayacan sonra bi kulaklık alıp dinleyecen yani radyo gibi bişeymi ?

Zimbabwe
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

Teknosa ya giden herkesin kolaylıkla cevap vereceği bir soru.. İlla bluetootsa iş değişir , daha ucuza radyo kulaklıklar mevcut takar dinlersin dolaşa dolaşa, elektronikçi derken devrelerimi monte ediceksin :)

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek

tv ve muzik setlerinde ayni tip vericiler olacak ama farklı frekanslarda olacak...

kulaklıktada uzerinde frekansi ayarlanabilen turde bi$ey olmasi gerekir, yani tv'nin sesini duymak istedigin zaman onun frekansını ayarlıcan, muzik setinde de ayni...

sanki bi ara boyle bi$i gormu$tum ama biraz ara$tirayim, bulursam yazarim....

ama elektronik dukkanlarina sorarsan, buyuk ihtimalle bulursun, cunku boyle bi$ey gormu$tum diye hatirliyom....

nox...!
Toplam Hit: 1275 Toplam Mesaj: 4