Sağlam Flash Bilen Mürid Aranıyor.
-
müridler sağlam flash bilen mürid pm atsın
-
hacı ne için lazım flash bannermı yapacak sitemi yapacak biraz bilgi wersen daha iyi olurdu aslında :(
-
:) detay
-
Gelmiştir şimdi bi sürü pm :W
-
Amele pazarında işçi arayan patron durumları sezdim bu vatandaşta... :)
-
CEO bunu yazdı:
-----------------------------
hacı ne için lazım flash bannermı yapacak sitemi yapacak biraz bilgi wersen daha iyi olurdu aslında :(
-----------------------------hacım site için bir siteden havadurumu verileri alıcak onları flashla düzenleyip siteme yerleştirecek örnek resim birazdan veririm
-
Planzero bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------hacım site için bir siteden havadurumu verileri alıcak onları flashla düzenleyip siteme yerleştirecek örnek resim birazdan veririm
-----------------------------amacın xml den hava durumu cekmekse 2-3 tutorial okuyup sende yapabilrsin hocam?
-
lalada bunu yazdı:
Planzero bunu yazdı:
CEO bunu yazdı:
-----------------------------amacın xml den hava durumu cekmekse 2-3 tutorial okuyup sende yapabilrsin hocam?
-----------------------------http://www.karsapani.com/hava.php örnek arkadaşlar buradaki havadurumunu Türkçe yapmak istiyorum ayrıca değişik ve kolay bir görünün istiyorum