folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Sağlam Harici Depolama Cihazı

Sağlam Harici Depolama Cihazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Philips'in vardı 320gb fakat saçmalamaya başladı. Usb ile ilgili sorun mu oldu bilmiyorumda, döndürmüyor. Bütün usbye tkaılı herşeyi çıkartıyorum yada biraz sağa sola oynatıyorum. Çalışırken tık tık ses geliyor. Dedim laptop'un mu usbsinde sorun var acaba , başka bilgisayara taktığımda görmüyor bazen falan (linuxta da sıkıntı vardı)

3 sene oldu. E 320 de yetmiyor biraz fazla alıcamda ; şöyle düzgün birşey almak istiyorum.Hangi firma bu işte iyidir ?

--

Tabi bilgisayar biraz garip, kullanım şekline falan göre değişiyor. HErkes casper'da sorun yşaıyor, ben 1 sene sonunda termal macun değiştirdim , sorun kalmıyor. 6 bilgisayar var casper'ın (notebook, laptop, desktop karışık) bir tanesi bile servise gitmedi. En uzunu 6 senelik (yada 7). Hepsi iyi durumda ama herkes şikayetçi.

Kullanım şekline göre değişiyor ama işini sağlam yapan, düzgün donanıma sahip olan hangisi var ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Peroksit
    Peroksit's avatar
    Erkek

Senden beklemezdim :D Externat nedir la :D

Bunu mu demek istediniz? External Hard Disk 

http://www.youtube.com/watch?v=OH4eOQ6ZI0Q - - - - - http://www.youtube.com/watch?v=TqErNP20gpI - - - - - https://www.youtube.com/watch?v=fhr5UBZh1rY
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Peroksit bunu yazdı:
    -----------------------------

Senden beklemezdim :D Externat nedir la :D

Bunu mu demek istediniz? External Hard Disk 

-----------------------------

yanlış yazmışım :) Türkçesini yazalım bari :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

vatanbilgisayar.com/zyxel-nsa-210-nsa-210-network-depolama-unitesi/productdetails.aspx?I_ID=42114

aradığın ürün.

-Maksimum 2TB tek disk desteği
    -DLNA 1.5 sertifikalı diğer cihazlar ile tam uyum
    -iTunes sunucu, SqueezeCenter ve fotoğraf albüm sunucu desteği
    -PC'den bağımsız eMule/BitTorrent/FTP/HTTP dosya indirme araçları
    -Çevre dostu güç takvimlendirme ile enerji tasarrufu
    -Önemli dosyalar için anlık ve takvimlendirilmiş yedekleme çözümleri
    -RSS istemci ve sunucu desteği
    -Disk durumu, arıza bilgileri için analiz ve raporlama desteği

Cihazı garanti kapsamı dışına çıkmasını umursamıyorsan 2x2tb disk takılacak hale getirilebiliyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

hocam açıkçası durum şu ; bir sürü özellikl, teknoloji flan sayılabilride ; uzun ömürlü cihazlar hangi firmalardan çıkıyor ? Hepsini kullanma gibi bir imkanım yokk. Hatta şimdiye kadar samsung ve philips kullandım ve samsung çok çok daha iyidi.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Hocam normalde bu cihazların ups ye bağlanması gerekir. mekanik plakada veri tutmak beyinsizlik gel gelelim bu işe hâla bir çözüm bulamadılar. bize düşen mümkün olduğunca titreşimsiz, nemsiz, elektriksel sorunların yaşanmayacağı bir ortamda kullanmak. Titiz davranırsan ciddi veri kayıpların olmaz. 13 gb lik quantum fireball'ım hâla sorunsuz çalışıyor.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

"casper" konusunda aynı fikri paylaşıyoruz. 

Harici HDD için tek önerebileceğim (4 tane aldım hepsinden de memnunum) Seagate olur.

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek

3 yıldır samsung kullanıyorum. daha tık demedi

flash bellekte ise toshiba

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

hocam ben bunu almayı düşünüyorum bir göz at istersen http://www.bimeks.com.tr/urun/121339/seagate-2-tb-ext-3-5-expansion-usb-3-0.aspx#dealers

kipada western dıgıtal var 2 tb aynı paraya hangisini alsam diye düşünüyorum bende...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

Harici Hard Disk alacaksan WD alıcaksın hocam. Harici hdd işinde başka firma tanımam. Seagate alma kullandıkları malzemedenmidir nedir usb sorunu çıkartıyor.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
Toplam Hit: 1179 Toplam Mesaj: 10