Sağlam Seocuların Tavsiyelerini Almak İstiyorum(İngilizce Site)
-
Hocalar daha önceden blog işlerine çok girdim güzel gelirli sitelerde yaptım zamanında ilgilendiğin sürece sürekli gelir sağlaması açısından çok güzel. Heleki google'ın dilinden biraz çakıyorsan. Ama bu sefer çok farklı bir sektöre daldım rekabetin bol olduğu "Anahtar kelime seçiminde bile zorlandığım bir sektöre :)" "Gezelim görelim web versiyon travel siteside diyolar" ingilizce makale yazabilir misin dediğimde günde 10 tane makale yine çıkarrım diyen bi arkadaşıı görünce tamam dedim. Ama şu an tavsiyelerinize ihtiyacım var ingilizce siteler için neler yapabiliriz. ?
** Benim konularında çoğu gizli ama mod kızmasın kusurada bakmasın görmesini istemediğim insanlar var
-
yok artık bayram tatilinde misniz anlamadımki.
sercan abi barı sen konuya gel :D
@sRcN -
İngilizce site için deneyimim yok ama bilgin olması açısından word press kullanıosundur muhtemelen güncel ping servislerini kaydet. H etiketlerini hirerarşik şekilde kullan. Title da 3 seferden fazla tekrar yapma description içeriğin ilk 50 kelimesi olacaktır anahtar kelimeyi 2-3 sefer tekrar ettir.İçerik de kelime vurgulamayı muhakak kullan bold altı cizgi veya eğik olsun. Kullanacagın resimleri title ile aynı yap. İçerik ekledikten sonra https://www.google.com/webmasters/tools/submit-url?hl=tr&pli=1 içeriği kesinlikle ekle dakikalar içinde index alırsın çok işine yarar. Site içi sayfalar arasında link yapısı oluştur benzer konular diye. Sitede kalma süresine kesinlikle dikkat et ve google analytics i kullan son çıkış sayfaların sana neyi yanlış yaptığını gösterecektir. Günde özgün 5-10 arası makale girersen ve bu sölediklerime dikkat edersen %35 lik kısmı başarmış olursun kalan %65 site dışı seodur.
-
Firma lokasyonu ne sektör ne sitenin türü ne biraz detay verirsen yardımcı olan daha çok olacaktır.
-
janni bunu yazdı
Firma lokasyonu ne sektör ne sitenin türü ne biraz detay verirsen yardımcı olan daha çok olacaktır.
Travel diye belirttim hocam konuda. Gezelim görelimin ingilizcesi dedim.