folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Sağlık Araştırması..(Yardım).!!!

Sağlık Araştırması..(Yardım).!!!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

beyler sağlıkla alakalı bir konuda ing ve türkçe olarak bir metin lazım bana.google ve birçok yerde arattım ama birşey bulamadım pek.Hem ing hem türkçe olması şart(çeviriyle uğraşamam o yüzden)bildiğiniz bir sağlık sitesi var mı? konu herşey (bir organın çalışması,hastalıklar,ilkyardım,beslenme kısaca herşey..) elinde böyle bir ödevi bulunan varsa onu da alabilirm.teşekkürler.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

çok acil olduğunu eklemeyi unutmuşum:S en azından bir yorum yaparsanız sevinirim ne diye aratayım arama motorlarında mesela.sağlıkçı değilim bu konulara yabancıyım.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

ilk yardım / first aid 

wiki de buldum ama şöyle yapabilirsin wiki deki ingilizce sayfayı google translate veya hemencevir sitesinden türkçeye çevir sonra da elinle düzelt kendin çevirmiş gibi oluyor aynı =) 

http://en.wikipedia.org/wiki/First_aid

http://tr.wikipedia.org/wiki/İlkyardım

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

zamanım olsa elle çeviri yaparım da sınav haftasındayım diye uğraşamıyorum.zaten de ödev de benim değil.ama "hemençevir" i bilmiyordum.bi bakayım.saolsın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

hiç sağlıkçı yokmu yaw :) pc le alakalı bi ödev olsaydı konu hit yapardı.bende değilim zaten sağlıkçı hiç de hazetmem aslında ama ödev işte..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

dediğimi yap çeviri sitesini kullan sadece bazı yerlerde hata yapıyorlar çünki robotlar oraları da sen düzelteceksin olcak bitecek hiç uzun sürmez en azından normalde yapacağının 2 katı sürmez =) 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

dediğimi yap çeviri sitesini kullan sadece bazı yerlerde hata yapıyorlar çünki robotlar oraları da sen düzelteceksin olcak bitecek hiç uzun sürmez en azından normalde yapacağının 2 katı sürmez =) 

-----------------------------

hemençevir i denedim.biişe yaramıyor.zaten çeviri bile yapmadı.anlamadım.sağlıktaki terimler falan işin içine girince robottan hayır gelmez :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yildo
    yildo's avatar
    Erkek

hoca mailini pm at elimde bi makale var cevirisi ile beraber organ nakliyle alakalı

İsyan et ey arkadaşım!Söz söyleyecek an değil
Toplam Hit: 1260 Toplam Mesaj: 8