Sağlık Araştırması..(Yardım).!!!
-
beyler sağlıkla alakalı bir konuda ing ve türkçe olarak bir metin lazım bana.google ve birçok yerde arattım ama birşey bulamadım pek.Hem ing hem türkçe olması şart(çeviriyle uğraşamam o yüzden)bildiğiniz bir sağlık sitesi var mı? konu herşey (bir organın çalışması,hastalıklar,ilkyardım,beslenme kısaca herşey..) elinde böyle bir ödevi bulunan varsa onu da alabilirm.teşekkürler.
-
çok acil olduğunu eklemeyi unutmuşum:S en azından bir yorum yaparsanız sevinirim ne diye aratayım arama motorlarında mesela.sağlıkçı değilim bu konulara yabancıyım.
-
ilk yardım / first aid
wiki de buldum ama şöyle yapabilirsin wiki deki ingilizce sayfayı google translate veya hemencevir sitesinden türkçeye çevir sonra da elinle düzelt kendin çevirmiş gibi oluyor aynı =)
-
zamanım olsa elle çeviri yaparım da sınav haftasındayım diye uğraşamıyorum.zaten de ödev de benim değil.ama "hemençevir" i bilmiyordum.bi bakayım.saolsın.
-
hiç sağlıkçı yokmu yaw :) pc le alakalı bi ödev olsaydı konu hit yapardı.bende değilim zaten sağlıkçı hiç de hazetmem aslında ama ödev işte..
-
dediğimi yap çeviri sitesini kullan sadece bazı yerlerde hata yapıyorlar çünki robotlar oraları da sen düzelteceksin olcak bitecek hiç uzun sürmez en azından normalde yapacağının 2 katı sürmez =)
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
dediğimi yap çeviri sitesini kullan sadece bazı yerlerde hata yapıyorlar çünki robotlar oraları da sen düzelteceksin olcak bitecek hiç uzun sürmez en azından normalde yapacağının 2 katı sürmez =)
-----------------------------hemençevir i denedim.biişe yaramıyor.zaten çeviri bile yapmadı.anlamadım.sağlıktaki terimler falan işin içine girince robottan hayır gelmez :)
-
hoca mailini pm at elimde bi makale var cevirisi ile beraber organ nakliyle alakalı