folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder "Sağlık" Kanal Tedavisi Ve İğneli Uyuşturma Problem...

"Sağlık" Kanal Tedavisi Ve İğneli Uyuşturma Problem...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    konuyu neree açacagımı bilemiyorum dün 4 te kanal tedavisi yapıldı ve uyuşturdu dişçim iğneyle ancak 2 saat sonra ölümcül ağrı oluştu ve ağrı kesiciye başladım adını unuttugum nese bugun ağrı devam ediyordu ancak birşeyi ısırdıgımda şimdi sol kulağım altına çeneme iğnenin yapıldıgı şimdi ise kulağımda dolma var konuşurken kendi sesim bile bulanık geliyo ince gibi nası bişedir nasıl geçer problem yaratırmı yardım doktoruma ulaşamıyorum pls yardım!!!!!!

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    Kanal tedavisinde bildigim kadarı ile ilk önce sinirler alınır,ardından dolgu yapılır.Senin çürük fazla ilerlemiş ve dişinde büyük bir oyuk açmışsa bunu vücüt orayı et ile doldurarak kapatmaya çalısır.Böyle bir durum varsa doktur ilk önce bu eti alır oraya geçiçi dolgu yapar ardından gerçek tedaviyi uygular.Eğer dedigim gibi dişinden et alınmışsa çektigin acı normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    :'( çektiğim acı normal 3 tane daha dişimde kanal tedavisi var tamamen biliyorum kanal tedavisinin nasıl oldugunu ancak Sol kulağım sanki denizde veya havuzda dalarken dipte yaşanan basınc problemi gibi o kafamı bozuyo konuşurken çok rahatsız ediyor tamamen kulağımı parmağımla kapatmış gibi tıkanıklık için burnumu kapatıp basınc vermei denedim suun altında yaptıgın gibi (yüzücüler varsa bilirler) ancak geçmedi kanal tıkalı olabilr dedim boğazdan kulaga giden östaki borusu veya kulakla zar arasındaki kulağımı temizledim hiçbirşe değişmedi denemek için evde grup 84 falan sölüorum ama değişen birşey yok.... :(((

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 1190 Toplam Mesaj: 3