folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Sağlık Sigortası Veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İle İlgili Bilgi

Sağlık Sigortası Veya Tamamlayıcı Sağlık Sigortası İle İlgili Bilgi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolerMaster
    CoolerMaster's avatar
    Erkek

Millet selam,

Özel şirkette sigortalı bir çalışanım. Sağlık sigortası veya tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmak istiyorum.

Fakat

Koc Allianz, Axa Oyak, Yapı Kredi Sigorta, Marfre vs birsürü sigorta firması var.

Hangisi iyidir, hangisi ilerde çakallık yapmaz, hangisi 3 sene sonra ömür boyu sigortalılık hakkı verir, hangisi cocuk olduğunda onuda sigortalı yapar?

Sigortalı olanlar yada sigortacılar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

en iyi sağlık sigortası sgk dır hoca :D

boşuna aksiyonlara girme :) 

sgk herşeyine yeter ilerde emeklilik içinde bireysel emeklilik

para biriktireceksen 10 yıl boyunca birikimli hayat (6 yıl önde eşim girmişti geçen ay 10 bin aldık )

sağlık sigortası eskiden gideri vardı çünkü iyi değildi türkiyedeki sağlık sistemi şimdi gayet yi özel hastanede eşim doğum yaptı 370 tl ödedim

doğum 3 gün özel oda vs amk sağlık sigortası yaptırsam yıllık 1000 tl :)

fark yok tamamlayıcı varya o milleti düzme tekniğidir şartları iyi oku amk çocukları ya :D

yok kardeşim ben illa yaptıracam diyorsan türkiyede en yaygın anlaşmalı hastane ve eczane yapıkredi sigortada zaten allianzla birleştiler :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoolerMaster
    CoolerMaster's avatar
    Erkek

Hocam SGK zaten var ve yatıyor, ama diğer giderler yada ilerde cocuk için düşünmüştüm.

60 yaşında kanser olursam şimdiden primlerini ödemeye başlayım diyordum, içki sigara var çünkü :)

Birikimli hayat nedir bu arada?

Birde en iyi bireysel emeklilik hangi firmanın acaba?

CoolerMaster tarafından 01/Haz/14 18:59 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek

Ya hacı işte bulunduğun yere göre sgk ile anlaşmalı hastane varsa onu kullanabilirsin ama bazen oyle imkanlar olmuyor. Çok sıra bekliosun ilgilenmiyolar vs vs. Özelde ilgileniyolar işin ucunda para var çünkü.

ftw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

sgk varsa ekstra olarark özel sigortayı öneririrm benim var memnunum hafta sonu filan en lüks özel hastanalerde 5 kururş para vermeden çıkmak güzel oluyor 
    ama sgk yoksa  sadece özel sağlık sigortası iyi değil tavsiye etmem herşeyi kapsamıyor sgk daha kapsamlı yani

bireysel emeklilik mevzusuna gelincede hiç tavsiye etmem hiç bulaşma 

SeRDaR tarafından 01/Haz/14 21:43 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    CoolerMaster bunu yazdı

Hocam SGK zaten var ve yatıyor, ama diğer giderler yada ilerde cocuk için düşünmüştüm.

60 yaşında kanser olursam şimdiden primlerini ödemeye başlayım diyordum, içki sigara var çünkü :)

Birikimli hayat nedir bu arada?

Birde en iyi bireysel emeklilik hangi firmanın acaba?

sgk varsa gerek yok hocam özel sağlık yaptırıncada sınırsız karşılamayacak sonuç olarak yıllık limitler çerçevesinde karşılayacak

kanser için sırf yapıkredi morel destek ürünü var onu yapalım sana :) aylıkmıydı yıllıkmıydı hatırlamıyrum 70 tl

birikimli hayat hem hayat sigortan oluyor hemde para birikimi oluyor kartdan kesiliyor hanım 50 eurodan girmişti 10 yıl sonunda birikeni alıyorsunama erken ayrılırsan kesintileri oluyor Ergodaydı 10 gün içinde hesaba geçti para şimdi duruyo :D arabayı yenileyeceğiz inşallah

bireysel emeklilikte güzel sistemdir sen boşver başkasının dediğini kendin araştır öğren

kimse başına gelene kadar sigorta şirketlerinin yüzüne bakmıyor başına gelincede yana yana geliyor çevremde çok karşılaşıyorum açık söyleyim hiç mi hiç acımıyorum.

arkadaşım var gel eve sigorta yapalım dedim gerke yok dedi evi yandı ferdi kaza yapalım dedim 1 ay sonra araba çarptı işyeri sigortası yapalım dedim tamam bu sefer yapalım dedi 3 aydır daha yaptıracak cumartesi sünger yandı azdaha dükkanı yanıyordu eleman artık benden şüpheleniyo :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1345 Toplam Mesaj: 6