Sağlık Sorunum
-
s.a. arkadaşlar doktor olan, hastanede falan çalışan, sağlık okuyan arkadaş varmı? ben beyin kanaması geçirip geldimya (: bununla ilgili sorum var. ben durduk yere nöbet dedikleri şeyden geçiriyorum. ben durduk yere ağlarmışım, gülermişim tamam kabul gülme merkezim bozuk durduk yere gülmüyorum ama gülümsemeyle geçiştirilebilecek şeyde baya baya gülüyorum :) nöbet esnasında beyin aleni kafasına göre hareket ediyor kollarımı ayrı kasıyor özellikle sağ kol, bacaklarımı ayrı kasıyor. o anda kendimi kontrol edemiyorum. şöyle 5-10 dakika rahat hareket edince geçiyor. bunu nasıl aşarım? bilen yada tecrübe edinen var mı?
21 ağustos güncelleme;
arkadaşlar bugünde bundan geçirdim bu sefer baya şiddetliydi hastaneye gittik ordada yine geçirdim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış. çarşama enfeksiyon doktoruna gidecez. bakalım niyeymiş.
MOD NOT : İLAÇ ÖNERİSİNDE BULUNMAYALIM. TANIDIK VEYA ÖNERECEĞİNİZ SAĞLIK KURULUŞLARI ÜZERİNE ODAKLANALIM.
ajan1111 tarafından 21/Ağu/16 19:51 tarihinde düzenlenmiştir -
nöroloji ya da psikiyatriye gittin mi hocam
-
Şu adamdaki çaba , istek , arzu ve sabır bizde olsa dünyayı fethetmiştik. Hocam tekrardan geçmiş olsun :) Bunlar ne ki ;)
EDİT : Yazım hatası
MhmdAlmz tarafından 19/Ağu/16 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
O durum için nörolojiye gitmelisin. Nöbetlerin için 2 ilaç var ama kendisi muayene edip yazsın ilaçları.
-
Beyninde oluşan hasardan dolayı epilepsi benzeri belirtiler gösteriyor gibisin. Malesef önerebileceğim bir sağlık kuruluşu yok ama konuyla ilgili olarak doktora görünmende fayda var. Düzenli olarak kullanacağın ilaçlarla bu nöbetleri minimuma indirgemek mümkün. İlaçlar biraz asabiyet felan yapabilir, yan etkileri olan şeyler, aman dikkat et. Geçmiş olsun.
-
şu nöroloji olayını bilmiyordum. söylediğiniz için sağolun. bakalım çok ciddi bi durum olursa giderim doktora.
-
nörolojiye gidip eeg çektirirsen detaylı sonuç ortaya çıkar.
-
Geçmiş olsun.
-
İstanbuldaysan . Avrupa yakası bakırköy ruh ve sinir. Anadoludaysan erenköy ruh ve sinir. Bakırköy daha iyidir.
-
Doktor neyin bilmiyorum ama dualarımda hep yerin var usta, bilesin :)
-
enfeksiyonum varmış.