folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sağlık Sorunum

Sağlık Sorunum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

s.a. arkadaşlar doktor olan, hastanede falan çalışan, sağlık okuyan arkadaş varmı? ben beyin kanaması geçirip geldimya (: bununla ilgili sorum var. ben durduk yere nöbet dedikleri şeyden geçiriyorum. ben durduk yere ağlarmışım, gülermişim tamam kabul gülme merkezim bozuk durduk yere gülmüyorum ama gülümsemeyle geçiştirilebilecek şeyde baya baya gülüyorum :) nöbet esnasında beyin aleni kafasına göre hareket ediyor kollarımı ayrı kasıyor özellikle sağ kol, bacaklarımı ayrı kasıyor. o anda kendimi kontrol edemiyorum. şöyle 5-10 dakika rahat hareket edince geçiyor.  bunu nasıl aşarım? bilen yada tecrübe edinen var mı?

21 ağustos güncelleme;

arkadaşlar bugünde bundan geçirdim bu sefer baya şiddetliydi hastaneye gittik ordada yine geçirdim. idrar yollarımda enfeksiyon varmış. çarşama enfeksiyon doktoruna gidecez. bakalım niyeymiş.

MOD NOT : İLAÇ ÖNERİSİNDE BULUNMAYALIM. TANIDIK VEYA ÖNERECEĞİNİZ SAĞLIK KURULUŞLARI ÜZERİNE ODAKLANALIM.

ajan1111 tarafından 21/Ağu/16 19:51 tarihinde düzenlenmiştir

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

nöroloji ya da psikiyatriye gittin mi hocam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

Şu adamdaki çaba , istek , arzu ve sabır bizde olsa dünyayı fethetmiştik. Hocam tekrardan geçmiş olsun :) Bunlar ne ki ;) 

EDİT : Yazım hatası

MhmdAlmz tarafından 19/Ağu/16 13:41 tarihinde düzenlenmiştir

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

O durum için nörolojiye gitmelisin. Nöbetlerin için 2 ilaç var ama kendisi muayene edip yazsın ilaçları. 

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

Beyninde oluşan hasardan dolayı epilepsi benzeri belirtiler gösteriyor gibisin. Malesef önerebileceğim bir sağlık kuruluşu yok ama konuyla ilgili olarak doktora görünmende fayda var. Düzenli olarak kullanacağın ilaçlarla bu nöbetleri minimuma indirgemek mümkün. İlaçlar biraz asabiyet felan yapabilir, yan etkileri olan şeyler, aman dikkat et. Geçmiş olsun.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

şu nöroloji olayını bilmiyordum. söylediğiniz için sağolun. bakalım çok ciddi bi durum olursa giderim doktora.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

nörolojiye gidip eeg çektirirsen detaylı sonuç ortaya çıkar.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    samato
    samato's avatar
    Erkek

İstanbuldaysan . Avrupa yakası bakırköy ruh ve sinir. Anadoludaysan erenköy ruh ve sinir. Bakırköy daha iyidir. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Doktor neyin bilmiyorum ama dualarımda hep yerin var usta, bilesin :)

...said addicted.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

enfeksiyonum varmış.

Toplam Hit: 1565 Toplam Mesaj: 11
sağlık sorunu