Sagopa Kajmer - Pesimist EP 4 32 Dk En Son Albümü
-
Şifre: TCD
http://rapidshare.de/files/21194841/Sagopa_kajmer_-_Pesimist_ep_4.bymud.rar.html
Çok kısa bir süre once yazımda getirmiş olduğum gibi,sizlere güzel bir sürprizle tekrar merhaba diyorum...
Sanırım 6 gün oldu bir sürpriz yapacagıma dair cümlemi yazalı. O günden beri herkes merakla bekledi,herkes farklı şeyler umdu. Ne umdunuz ne buldunuz bilemiyorum ama sürpriz şu an gördügünüz şey. Pesimist ep 4 "Kurşun Asker".
PESIMIST EP 4 ile ilgili kısa açıklamalar yapmak isterim.
EP; 6 günde bitti. Bugüne dek hep şöyle dediler "Eğer bizim söylediklerimize karşıysa ´Ya da kendini fikrini - kendi adını savunmak istiyorsa o da şarkı yapsın kozlarımızı paylaşalım. Ya da kozunu ortaya koysun" Kısacası problemi varsa bize diss yazsin:)
Ben bu mantığa karşı olan biriyim. Yani biri bana diss yazdı diye hemen celallenip, yapana diss felan yapmam. Ben hissettiğimi, iyi bulduğum ve bu zamana kadar rape kattığım klasik şarkılar gibi klasik olabilecek derecede şarkılar yapma taraftarıyım. Bu seferde birçok klasik şarkı yarattım.
Gecenlerde g.o.r.a. ya mayonez dissi icin kişiler hakkında düşündüklerimi dile getirmiştim. Gerçekten yetersiz bulduğumu açıkca dile belirtmiştim.
Herkes benden ateş ve hiddetle bezenmis bir diss bekledi. Malesef bu sefer kendime ait olan klasiklesmis PESIMIST EP serimin yeni bolumu için uğraştım. Şarkıları üretirken şahsıma ve sevdiklerime savrulan lafların da hakkını verdim. Hem de işim zikrederek. Bu benim en doğal hakkımdi. Bana laf sokmaya çalışanlar da dinlediklerinde "Adam hakli, biz soyledik, o da söylemekte haklı" demeli kanımca. Ki gerçekten öyle. Uyuyan aslanın kuyruğuna basmak ahmaklıktır diyelim.
Çok anlamsız cümlelerin kol gezdigi şarkılarda, şahsıma ve sevdiklerime yapılan hakaretlerin fazlasıyla yanıtlanmış cevap kümesini pesimist ep 4 (kurşun asker) de duyabileceksiniz.
Bu aslında altta kalanın canı çıksın modelinde bir olay değil, sadece o insanlara ; yanlış kişi ve kişilerle uğraşıyorsun mesajıdır. Ben bunu her zaman en iyi şekilde verebileceğime inanan biriyim, zira veririm. Disstortion da olduğu gibi.
Neyseki bu yeni bir disstortion vakası değil. Bu benim yaptığım ve sevdiğim iş ve sizlere ulaştırmak istediğim hadise.
Umarım bundan sonra insanlar ben ve bizimle uğramazlar, yollarına kendi işlerine bakarak devam ederler. Kalbimiz, gönlümüz bu dilekten yanadır. Benim diss yapma sebebim söylediğim gibi yanlış kişi ve kişilerle uğraştıklarını onlara vurgulamak. Çünkü ben Türkçe sözlü rap e hizmet ediyorum iyi ya da kötü. Ve söylenenleri hak etmiyorum.Ve hala bunca zamandır neden bizimle uğraştıklarına bir anlam veremiyorum. İnanın 2004 başından beri kimseyi görmüyor ve konuşmuyorum. Bu 2 senelik zaman zarfının 1 senesi vatani görevle geçti. Buna rağmen hala durum buysa yazıklar olsun içi fesat insanlara. Kısacası eden bulur. Ben eğer birilerine gereksiz yere sataşırsam bazı şeyleri hak etmiş olurum,ama tersi olursa onlar hakeder.
Ben ve ekibim asla, biz daha fazla iseriz en iyi biziz modunda olmadık olmayız da. Dediğim gibi sadece işimizi yapıyoruz, ve çok iyi yapıyoruz. Bu nedenle ben Sagopa Kajmerim. Herkes saygı ve sevgi çercevesinde yola devam ederse gönüller rahat rapler ferah olur. Umarım bu sefer dikate alırsınız. Artık insan olan anlar diyorum. Fesatlık-kıskançlık-içten pazarlık-çıkarcılık bunlar hoş şeyler değil.
Gelelim EP deki materyallere
Ep 4 te tam 9 adet yeni track var. Bunlardan 7 si benim. Bana KOLERA ve MOZOLE MIRACH eşlik ediyor 2 şarkıda.3 şarkiysa sago solo. EP de 2 şarkı EVREN adlı çok sevdiğim ve çok başarılı bulduğum bir rapçiye ait. Adını yeni duyuyorsunuz. KAFILE için kararlaştırılan bu 2 şarkı birtakım nedenlerle kafile albümüne alınmadı ve Ep4 e konulmasi kararlaştırıldı. Böylelikle evren i de bir sekilde sizlere tanitma fırsatını buldum. Evren ile yeni projelerde birlikte olmak dilegiyle:) umarim onu seversiniz. Kendisi çıtanın uzerinde seyreden bir mc.
Pesimist ep 4 deki şarkılarin ilk 3 u klasik sago sarkisi olmakla beraber diğer 3 şarki biraz teknik yönlü şarkılar. Çok eğlenceliler. Aslında ben biraz eğlenmek istedim desem hiç de yalan olmaz. Mc lik yönünden teknik beat yönünden kıvrak. Benim arada bir böyle seyler yapmam iç dünyama renk katıyor:) umarım
sever ve eğlenirsiniz.
Pesimist ep 4 kapaklarını ecihan yapti sanırım badeas ona yardımcı oldu. Onlara da cok tesekkurler. 9 track ve 33 dakikalık bir yapıt. Serinin son pırlantası ve biliyorum ki çoğunuz başa alıp alıp dinleyeceksiniz.
EP 4 biraz yüklü MB ama olsun sizler beni seven insanlar bunu bekliyordunuz ve fazlasıyla hakediyorsunuz. EP yi sizlere bedava hediye ediyorum. Umarım beğenir ve taktir edersiniz.
İçimden geldi söylemek istiyorum, beni-bizleri destekleyen fanları çok seviyorum. Gerçekten 1 numarasiniz. Çok yakında hep birlikte konserlerde coşmak dileğiyle...
Sözler
SAGOPA KAJMER mahlas KafKef -
walla her parça kendi içinde güsel ama kürdan kollar ve şikayetname'yi daha sonra birer kez daha dinlemenizi öneririm,işte sago bu!!!
Toplam Hit: 1915 Toplam Mesaj: 2