Sahibinden De Ki Ürünlerim..
-
Monitör
Kasa
Ses Sistemi
Kürk
Kürk
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-bayan-vizon-kurk-aydaslar2defa-giyilmis-179624885/detay/
-
sahibindene ilan koyarken ucretsız mı ? ve artık ödemede alıyor mu sahıbınden ?
-
Monitör son kaça olur. Kargo ne tutar aşağı yukarı
-
HeyQirs bunu yazdı
sahibindene ilan koyarken ucretsız mı ? ve artık ödemede alıyor mu sahıbınden ?
ilan ücretsiz. vitrin zımbırtıları paralı. ödeme alıyor derken ?
-
gg mantıgı odeme yapılıyor mu ben sahıbınden uzerınden urun alabılıyor muyum yanı bu arkdastan urun alsam sahıbınden uzerınden alabılıyor muyum ?
-
Alabiliyorsun. Urunun yaninda get varsa normal guvenilir gittigidiyor mantigi ile sahibinfen bize aracilik etmis oluyor.
-
joe_black bunu yazdı
Dostum nerdesin sehir olarak bilmiyorum 20 filan tutar sanirim. Izmirde isen ama araci olarak sahibinden.i cikartip elden verirsem 150 ye veririm. Sahibinden satis miktari uzerinden komisyon aldigi icin fiatim 175 yoksa 150 ye birakirim
-
patates bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Dostum nerdesin sehir olarak bilmiyorum 20 filan tutar sanirim. Izmirde isen ama araci olarak sahibinden.i cikartip elden verirsem 150 ye veririm. Sahibinden satis miktari uzerinden komisyon aldigi icin fiatim 175 yoksa 150 ye birakirim
hacım yani sahibindenden sana 150 kalacak. bana kaç olur onu söyle :)
ö.değil o senle daha önce bir iki bişey yapmıştık. parayı yollarım kargolarsın. sıkıntı değil de fiyatta anlaşalım :)
pedere yollatıcam ya afyona.
-
Monitorum satildi ses sistemi icin tbt den bir arkadastan haber beklemekle birlikte pc kasasi ve kurkler hala satista. Pc fiati yaniltmasin komisyon aliniyor diye oyle. Izmir ici elden teslimde nakit 500 e birakirim.