folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sahibinden Güvenilir Telefon Satıcısı

Sahibinden Güvenilir Telefon Satıcısı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Sahibinden com da bazı kopya telefonlar görüyorum ama hepsi istanbulda gidip görme şansım yok..

Mesela iphone'un androidlisi var 200 liraya alıp rootlayıp kurcalamak istiyorum ama elimde patlar diye de korkuyorum..

Bildiğiniz daha önceden çakma telefon falan aldığınız bir satıcı var mı sahibinden sitesinde??

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meliksah
    Meliksah's avatar
    Erkek

hocam çakma telefon satan dolu var. kapıda ödemeli hem de. ama yani çakma elimizde patlamasın tabiri yanlış bi kere. ona hiç kimse garanti veremez ki.

aa iyi olmuş lan. güncelleme yapayım imzaya bi ara :W
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Replika telefon alınmaz. İşlemci vs Mediatek'in ilk çıkardığı en dandik işlemcileri koyuyor. Replikalarda belli  bir marka olmadığı için öyle pek rom vs uğraşamazsın. Özetle UZAK DUR. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kazasker1
    kazasker1's avatar
    Erkek

Sahibinden.com 'dan ziyade gittigidiyor tercih edilebilir diye düşünüyorum. Satıcının porfilini incelersin, sürekli mal satan bi satıcıyı tercih edersin, dükkanı falan olur. Sonra malı alırsın, 3 gün ödemeyi onaylama hakkın var. Onaylamayıp paranı geri alabilirsin, ayrıca satıcı kötü mal gönderdiyse de yorum yazar itin götüne sokarsın, bi daha o kişiden mal alacaklar da senin yorumunu görüp vazgeçerler.

O yüzden gittigidiyorda kolay beri madik olmaz.

Karın güzelseee, ne işin var dügün evinde? Dügün senin evinde. Gir oynaaa çık oyna... Karın çirkinse, ne işin var ölü evinde? Ölü senin evinde. Gir aglaaa, çık agla...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShyRain
    ShyRain's avatar
    Erkek

Tamamdır teşekkür ederim arkadaşlar..

Computer Engineer/SyStem Analyst/ Coder ShyRain
Toplam Hit: 984 Toplam Mesaj: 5