Sahibinden Güvenilir Telefon Satıcısı
-
Sahibinden com da bazı kopya telefonlar görüyorum ama hepsi istanbulda gidip görme şansım yok..
Mesela iphone'un androidlisi var 200 liraya alıp rootlayıp kurcalamak istiyorum ama elimde patlar diye de korkuyorum..
Bildiğiniz daha önceden çakma telefon falan aldığınız bir satıcı var mı sahibinden sitesinde??
-
hocam çakma telefon satan dolu var. kapıda ödemeli hem de. ama yani çakma elimizde patlamasın tabiri yanlış bi kere. ona hiç kimse garanti veremez ki.
-
Replika telefon alınmaz. İşlemci vs Mediatek'in ilk çıkardığı en dandik işlemcileri koyuyor. Replikalarda belli bir marka olmadığı için öyle pek rom vs uğraşamazsın. Özetle UZAK DUR.
-
Sahibinden.com 'dan ziyade gittigidiyor tercih edilebilir diye düşünüyorum. Satıcının porfilini incelersin, sürekli mal satan bi satıcıyı tercih edersin, dükkanı falan olur. Sonra malı alırsın, 3 gün ödemeyi onaylama hakkın var. Onaylamayıp paranı geri alabilirsin, ayrıca satıcı kötü mal gönderdiyse de yorum yazar itin götüne sokarsın, bi daha o kişiden mal alacaklar da senin yorumunu görüp vazgeçerler.
O yüzden gittigidiyorda kolay beri madik olmaz.
-
Tamamdır teşekkür ederim arkadaşlar..