Sahibinden.Com

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar direk konuya giriyorum .Sahibinden.com a ilan veriyorum ancak alttaki uyarıyı veriyor ve aktifleştiremiyorum sorun nedir?

Listede yer alan "1" ilanınız aşağıdaki sebeplerden dolayı aktif edilememiştir.

(#) nolu ilanın durumu aktif edilmeye uygun değildir.

Yalnızca pasif yaptığınız veya tarihi geçmiş ilanları aktif edebilirsiniz.
    Pasif İlanlarım sayfasına yönlenmek için tıklayınız.

FthAяI(!)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

sebebide yazsaymissin..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sinerji61
    Sinerji61's avatar
    Erkek

hocam emlak - araba yada türevi ilanı verdiysen  kurumsal üyelik istiyorlar yada sana ait oldugun dair bir belgeyi kendilerine göndermeni istiyorlar 

genelde sahibinden.com benim ilanlarımıda kabul etmiyor adam adsd yazıyor kabul ediyor ben ne ilanı açtıysam bu güne kadar kabul etmediler benimkileri 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

ben her zaman ilan veriyorum

boyle bi sorunla karsilasmadim..

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

sayın murıdım heralde ılanı ılkkez verıyosun ılanı verdıgın an ılanın aktıf olmuyor

sen ılanı gonderıyosun pasıf olarak gorunuyor o an ama bazı yetkılıler tarafından ıncelendıkten sonra bu ılanın ılk kez yayınlandıgı ıcın aktıf hala yetkılıler tarfından getırılıyor bıraz bekle 1 gun falan aktıf olur hatta oldugunda maıl gelır.

bunun amacı yenı eklenen ılanlar ıcınde abartılı reklam yada bunun gıbı seyleden dolayı denetlemedır.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fatihari41
    fatihari41's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tesekkurler arkadaşlar.Evet ik kez ilan veriyorum neyseki butun herseyi tam doğru doldurmustum.tesekkurler arkadaşlar

FthAяI(!)
Toplam Hit: 1821 Toplam Mesaj: 6