Sahibinden.Com Get İle Telefon Alıcam
-
Arkadaşlar sahibinden.com dan get ile telefon alıcam sorum şu satıcı galaxy s i90003 cep telefonu satıyor telefon sıfır ayarında die belirtmiş ilanda sadece cihaz ve şarz aleti ile yollucak tr diyor cihaza ama belge falan vermicek imei nosunu verdi internetten sorgulattım alttaki gibi çıkıyor telpa sitesinden garanti sorgulattım ..... imei nolu cihaz garanti altındadır model numarası olarak s3600 diyor ama ben adamdan s i90003 alıcam bu durumda sonuç ne olur telefon galaxsy s ama imeide farklı model gözüküyor telefon garantilimi ileride kapanırmı şüpheli bi durum varmı sizlerin bu konuda yorumlarını bekliyorum teşekkürler şimdiden.
Durumu : IMEI numarası kayıtlı Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI Üretici : Üretici: Samsung Korea
Pazar Adı: S3600 Model Bilgileri: S3600 -
hocam duyduğum kadarıyla eksik belge vererek cihazları ithalat yoluyla kaydediyorlarmış.
1-2 ay sonra btk eksik belge olduğunu görüp kapatıyormuş telefonları.
bir araştır derim.
-
benden tavsiye , ikinci el elektronik alma.
görmediğin ikinci el elektronik ürünü hiç alma..
-
K4R4B4S4N bunu yazdı
benden tavsiye , ikinci el elektronik alma.
görmediğin ikinci el elektronik ürünü hiç alma..
-
benden de tavsiye hacı "0" elektronik alma
2. el al kullan sat
-
Bilinmeyen bunu yazdı
benden de tavsiye hacı "0" elektronik alma
2. el al kullan sat
btk nın kapattığını duymuştum bu aletleri. ama açması kolay. parayla r10da bile açanlar var.
-
hoca farklı bi telefonun imei numarasını o cihaza yazmışlar ilerde kapanma riski var, çünkü aynı numara başka telefona da yazdırılbilir... kapanırsa açtırtırım diyosan sorun yok, bazı telefoncular yapıyolar...
-
Hoca imei atmışlar o telefona, alma
-
benimde kararım almama yönünde gerçekleşti artık başka cihazlara bakıcam tşk arkadaşlar...