folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Sahibinden.Com Hasarlı Araçlar Bölümü

Sahibinden.Com Hasarlı Araçlar Bölümü

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Çıtır hasalı Diye satılan araçın kazalı hali ve toplanmış hali  ilana koyulmuş hali

Arabayı fabrika ayarında toplamışlar Dikkat edin şaselerde kulelerde leke yok tecavüz edilmiş direk :)

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek

Bu Araçların normalde ekonomik değerli sıfırlanmış araçlar devletin yasal düzenleme ile bu pert araçların parçalanması hakkında bir düzenleme yapması gerekiyor bu arabalar yürüyen tabut kaza istatisklerine baksınlar bütün büyük kazalarda büyük oranda bu  pert araçları görüceklerdir pert araç rus ruleti oynamak gibidir.

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

bide benim anlamadığım çıtır hasarlı diyor expertize sokuyorsun. Orada expertiz firması tüm değişen parçalar ve hasarı görmüyor mu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

bide benim anlamadığım çıtır hasarlı diyor expertize sokuyorsun. Orada expertiz firması tüm değişen parçalar ve hasarı görmüyor mu?

Expertizlerin bikaç istisna hariç alayı yavşak anlaşmalı yere götürür direk itelerler arabayı. Bu arabayı bu şekilde toplayan adam sence onu hesap etmiyormu ?

EcHoLL tarafından 03/Şub/20 08:37 tarihinde düzenlenmiştir

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

sıkıntılı işler kötü toplanan bir araba her zaman başa beladır cebe düşmandır.

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

expertizlerin hiç ama hiçbirine güvenmeyen bir tek ben değilmişim heralde.

kaçtane tanıdığım expertiz açtı. hepsi paraya para demiyor şu an.

neden ?

çünki expertiz dükkanın varsa hertürlü ibneliği yapıp kazanabiliyorsun.

garibim alıcı satıcı ile birlikte gidiyor expertiz dükkanına.

başlıyor ezpertizci aracı kontrol etmeye.

garibim alıcıda sigara çay içip arabanın durumunu bekliyor kurbanlık koyun gibi.

aracın kontrol işi bitince taşşaklara kadar geçiriyorlar aracı bizim garibe hatasız diye.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    zalimadam bunu yazdı

expertizlerin hiç ama hiçbirine güvenmeyen bir tek ben değilmişim heralde.

kaçtane tanıdığım expertiz açtı. hepsi paraya para demiyor şu an.

neden ?

çünki expertiz dükkanın varsa hertürlü ibneliği yapıp kazanabiliyorsun.

garibim alıcı satıcı ile birlikte gidiyor expertiz dükkanına.

başlıyor ezpertizci aracı kontrol etmeye.

garibim alıcıda sigara çay içip arabanın durumunu bekliyor kurbanlık koyun gibi.

aracın kontrol işi bitince taşşaklara kadar geçiriyorlar aracı bizim garibe hatasız diye.

bunları nitelikli dolandırıcılıktan yargılayacaksın, bak bi daha yapıyorlar mı 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akrepkral53
    akrepkral53's avatar
    Erkek

hocam araç alırken en son sahibindeki kazalarını https://sigortam360.com/Sbm/PublicQuery?reportTypeId=3 adresinden öğrenebilirsiniz.

varsa tanıdık sigortacınız ondan da yardım alabilirsiniz. hatta sigortadan işlem yapılmış ise size dosya numarası, eksper bilgisi verebilirse direk eksperin ofisini arayıp bilgi de alabilirsiniz (bilgi vermeyede bilirler, acente ararsa daha iyi olur bence) aracın kazalı resimleri, onarım resimleri, değişen parçalar, işçilikler vs. vs.

hasarlı araçların plakasını google de sorgulayın birde. aracın kazası haberlere vs. düşmüşse karşınıza çıkıyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkarabatak
    korkarabatak's avatar
    Erkek

experlerin bu kirli oyunlara girebilmesi demek yasalarda çok ciddi bi açık var demektir.

hem nitelikli organize dolandırıcılık var hem halkın can sağlığını riske atma. en az 10 sene hapis yatmaları lazım. tabi bunun için 20 yıl hapse mahkum edilmeleri lazım.

ben en az 7-8 araç aldım sattım hep aynı ekspere soktum en ufak ayrıntıyı bile raporladı yorum yapmadan sağolsn.

işini yaparken beni tanımasına rağmen ne alıcıyla ne satıcıyla gram samimi olmadı. tüm eksperlerin böyle olması lazım amk.

ne ala amk eksper benim arkadasım olcak kardeş şu pert arabayı okut 10 bin avanta çalışır dicem. lan amk çekip beni vurması lazım. ben sana şerefini 10bin liraya sat diyorm oç.

tabi lan
Toplam Hit: 2012 Toplam Mesaj: 9
dolandırıcı