Sahibinden.Com Hasarlı Araçlar Bölümü
-

Çıtır hasalı Diye satılan araçın kazalı hali ve toplanmış hali ilana koyulmuş hali

Arabayı fabrika ayarında toplamışlar Dikkat edin şaselerde kulelerde leke yok tecavüz edilmiş direk :)
-
Bu Araçların normalde ekonomik değerli sıfırlanmış araçlar devletin yasal düzenleme ile bu pert araçların parçalanması hakkında bir düzenleme yapması gerekiyor bu arabalar yürüyen tabut kaza istatisklerine baksınlar bütün büyük kazalarda büyük oranda bu pert araçları görüceklerdir pert araç rus ruleti oynamak gibidir.
-
bide benim anlamadığım çıtır hasarlı diyor expertize sokuyorsun. Orada expertiz firması tüm değişen parçalar ve hasarı görmüyor mu?
-
HanDSomE bunu yazdı
bide benim anlamadığım çıtır hasarlı diyor expertize sokuyorsun. Orada expertiz firması tüm değişen parçalar ve hasarı görmüyor mu?
Expertizlerin bikaç istisna hariç alayı yavşak anlaşmalı yere götürür direk itelerler arabayı. Bu arabayı bu şekilde toplayan adam sence onu hesap etmiyormu ?
EcHoLL tarafından 03/Şub/20 08:37 tarihinde düzenlenmiştir -
sıkıntılı işler kötü toplanan bir araba her zaman başa beladır cebe düşmandır.
-
expertizlerin hiç ama hiçbirine güvenmeyen bir tek ben değilmişim heralde.
kaçtane tanıdığım expertiz açtı. hepsi paraya para demiyor şu an.
neden ?
çünki expertiz dükkanın varsa hertürlü ibneliği yapıp kazanabiliyorsun.
garibim alıcı satıcı ile birlikte gidiyor expertiz dükkanına.
başlıyor ezpertizci aracı kontrol etmeye.
garibim alıcıda sigara çay içip arabanın durumunu bekliyor kurbanlık koyun gibi.
aracın kontrol işi bitince taşşaklara kadar geçiriyorlar aracı bizim garibe hatasız diye.
-
zalimadam bunu yazdı
expertizlerin hiç ama hiçbirine güvenmeyen bir tek ben değilmişim heralde.
kaçtane tanıdığım expertiz açtı. hepsi paraya para demiyor şu an.
neden ?
çünki expertiz dükkanın varsa hertürlü ibneliği yapıp kazanabiliyorsun.
garibim alıcı satıcı ile birlikte gidiyor expertiz dükkanına.
başlıyor ezpertizci aracı kontrol etmeye.
garibim alıcıda sigara çay içip arabanın durumunu bekliyor kurbanlık koyun gibi.
aracın kontrol işi bitince taşşaklara kadar geçiriyorlar aracı bizim garibe hatasız diye.
bunları nitelikli dolandırıcılıktan yargılayacaksın, bak bi daha yapıyorlar mı
-
hocam araç alırken en son sahibindeki kazalarını https://sigortam360.com/Sbm/PublicQuery?reportTypeId=3 adresinden öğrenebilirsiniz.
varsa tanıdık sigortacınız ondan da yardım alabilirsiniz. hatta sigortadan işlem yapılmış ise size dosya numarası, eksper bilgisi verebilirse direk eksperin ofisini arayıp bilgi de alabilirsiniz (bilgi vermeyede bilirler, acente ararsa daha iyi olur bence) aracın kazalı resimleri, onarım resimleri, değişen parçalar, işçilikler vs. vs.
hasarlı araçların plakasını google de sorgulayın birde. aracın kazası haberlere vs. düşmüşse karşınıza çıkıyor.
-
experlerin bu kirli oyunlara girebilmesi demek yasalarda çok ciddi bi açık var demektir.
hem nitelikli organize dolandırıcılık var hem halkın can sağlığını riske atma. en az 10 sene hapis yatmaları lazım. tabi bunun için 20 yıl hapse mahkum edilmeleri lazım.
ben en az 7-8 araç aldım sattım hep aynı ekspere soktum en ufak ayrıntıyı bile raporladı yorum yapmadan sağolsn.
işini yaparken beni tanımasına rağmen ne alıcıyla ne satıcıyla gram samimi olmadı. tüm eksperlerin böyle olması lazım amk.
ne ala amk eksper benim arkadasım olcak kardeş şu pert arabayı okut 10 bin avanta çalışır dicem. lan amk çekip beni vurması lazım. ben sana şerefini 10bin liraya sat diyorm oç.