Şahıs Firması İle İnternet Sitesi
-
Arkadaşlar merhaba.
www.usakilrehberi.com diye bir web sitem var. Buraya yıllık 100 tl karşılığında reklam alıyorum yani bildiğiniz il rehber sitesi. Bu işi şahıs firması kurmadan yapsam bana zararı dokunur mu dokunursa ne olur ? Şahıs firması kurarsam aylık ne gibi masraflarım olur bilgilendirebilir misiniz ?
Not: Şahıs firmasını sigortam yatarken kuracağım yani bağkur borcu çıkmıyor bildiğim kadarıyla bunu göz önüne alarak cevaplarsanız sevinirim.
-
Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu
-
HoLyCat bunu yazdı
Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu
Yani? :)
-
İyide buraya 100 lira verip reklam veren firmaların ne artısı oluyor ki ? Google maps vs ücretsiz ekleyin tüm Google aramalarında çıkıyor.
-
Mustafa bunu yazdı
İyide buraya 100 lira verip reklam veren firmaların ne artısı oluyor ki ? Google maps vs ücretsiz ekleyin tüm Google aramalarında çıkıyor.
Adamın sorduğu soruyla çok alakasız bir cevap vermişsin hacı :D
Muhasebeci bul kendine bi tane. Aylık 50 liraya anlaş adamla. Hiç bi bok yapmasan bile aylık en az 50 lira vergi verecen. Stopajı var şuyu var buyu var. Bişey olmaz reklamı sat 100 liraya gitsin.
-
interfector bunu yazdıMustafa bunu yazdı
Adamın sorduğu soruyla çok alakasız bir cevap vermişsin hacı :D
Muhasebeci bul kendine bi tane. Aylık 50 liraya anlaş adamla. Hiç bi bok yapmasan bile aylık en az 50 lira vergi verecen. Stopajı var şuyu var buyu var. Bişey olmaz reklamı sat 100 liraya gitsin.
İşte bende bunları ödememek için diyorum :) şahıs firması kurmadan yapsam ne olur :)