folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Şahıs Firması İle İnternet Sitesi

Şahıs Firması İle İnternet Sitesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek

Arkadaşlar merhaba.

www.usakilrehberi.com diye bir web sitem var. Buraya yıllık 100 tl karşılığında reklam alıyorum yani bildiğiniz il rehber sitesi. Bu işi şahıs firması kurmadan yapsam bana zararı dokunur mu dokunursa ne olur ? Şahıs firması kurarsam aylık ne gibi masraflarım olur bilgilendirebilir misiniz ?

Not: Şahıs firmasını sigortam yatarken kuracağım yani bağkur borcu çıkmıyor bildiğim kadarıyla bunu göz önüne alarak cevaplarsanız sevinirim.

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı

Veritabanı bağlantısı kurulurken hata oluştu

Yani? :)

Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

İyide buraya 100 lira verip reklam veren firmaların ne artısı oluyor ki ? Google maps vs ücretsiz ekleyin tüm Google aramalarında çıkıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

İyide buraya 100 lira verip reklam veren firmaların ne artısı oluyor ki ? Google maps vs ücretsiz ekleyin tüm Google aramalarında çıkıyor.

Adamın sorduğu soruyla çok alakasız bir cevap vermişsin hacı :D

Muhasebeci bul kendine bi tane. Aylık 50 liraya anlaş adamla. Hiç bi bok yapmasan bile aylık en az 50 lira vergi verecen. Stopajı var şuyu var buyu var. Bişey olmaz reklamı sat 100 liraya gitsin.

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Erkek
    interfector bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Adamın sorduğu soruyla çok alakasız bir cevap vermişsin hacı :D

Muhasebeci bul kendine bi tane. Aylık 50 liraya anlaş adamla. Hiç bi bok yapmasan bile aylık en az 50 lira vergi verecen. Stopajı var şuyu var buyu var. Bişey olmaz reklamı sat 100 liraya gitsin.

İşte bende bunları ödememek için diyorum :) şahıs firması kurmadan yapsam ne olur :)

Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 6