Şahıs Şirketi Açmayı Düşünüyorum, Deneyimli Arkadaşlarımız Bakabilir Mi ?
-
Merhaba arkadaşlar;
Askerden geldim geleli adam akıllı bir iş bulamadım. Hep verilen sözlerin tutulmasını beklediğimden, sadece elimde bekleyerek kaybettiğim zamanlar kaldı :)
Herneyse. Şimdi ben önce fikrimi anlatmak istiyorum, ona göre deneyimli arkadaşlardan fikir ve yardım istiyorum.
- Şahıs şirketi açarak, ağırlı web üzerinden olacak bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Bilindik ürünler olacak. Tedariği kolay, akarı kokarı olmayan, vergisini adam gibi ödeyebileceğim çarık çürük işler olmasın istiyorum. Faturalandırabileceğim bir iş yani kısaca.
- Şirket bünyesinde sadece e-ticaretle kazanç sağlayamayacağımı düşündüğümden , bir şehir & firma portalıda aynı zamanda düşünmekte hatta kodlanmasına başlanmaktadır. Bunlara ödeme sistemleri entegre edeceğim haliyle; bankalardan pos almam biraz zor olduğu için komisyonlu firmaları düşünüyorum bunun için ve araştırmadayım.
- Şirket ünvanıyla bir sosyal ağ projesi yönetmenin sakıncası var mı ? Kazanç sağlayabileceğim türden olacak elbette, +18 olması aslında beni cezbediyor ülkemizde düşünmeden s.kine para harcayan vatandaşlarımızın olduğunu düşündüğümde :)
Aklımdakileri açıkladım.
Şimdi sizden ; nasıl bir yol izlemem gerektiğini , hukuki ve yasal konularda bu tip deneyimlerinizdeki tecrübeleri , ve bu düşündüğüm işler için ilk açılışta ortalama bana ne kadar sermaye gerekli olabileceğini sizlerle tartışmak istiyorum.
Teşekkürler.