folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Şahıs Şirketi Açmayı Düşünüyorum, Deneyimli Arkadaşlarımız Bakabilir Mi ?

Şahıs Şirketi Açmayı Düşünüyorum, Deneyimli Arkadaşlarımız Bakabilir Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar;

Askerden geldim geleli adam akıllı bir iş bulamadım. Hep verilen sözlerin tutulmasını beklediğimden, sadece elimde bekleyerek kaybettiğim zamanlar kaldı :)

Herneyse. Şimdi ben önce  fikrimi anlatmak istiyorum, ona göre deneyimli arkadaşlardan fikir ve yardım istiyorum.

- Şahıs şirketi açarak, ağırlı web üzerinden olacak bir e-ticaret sitesi kurmak istiyorum. Bilindik ürünler olacak. Tedariği kolay, akarı kokarı olmayan, vergisini adam gibi ödeyebileceğim çarık çürük işler olmasın istiyorum. Faturalandırabileceğim bir iş yani kısaca.

- Şirket bünyesinde sadece e-ticaretle kazanç sağlayamayacağımı düşündüğümden , bir şehir & firma portalıda aynı zamanda düşünmekte hatta kodlanmasına başlanmaktadır. Bunlara ödeme sistemleri entegre edeceğim haliyle; bankalardan pos almam biraz zor olduğu için komisyonlu firmaları düşünüyorum bunun için ve araştırmadayım.

- Şirket ünvanıyla bir sosyal ağ projesi yönetmenin sakıncası var mı ? Kazanç sağlayabileceğim türden olacak elbette, +18 olması aslında beni cezbediyor ülkemizde düşünmeden s.kine para harcayan vatandaşlarımızın olduğunu düşündüğümde :)

Aklımdakileri açıkladım.
    Şimdi sizden ; nasıl bir yol izlemem gerektiğini , hukuki ve yasal konularda bu tip deneyimlerinizdeki tecrübeleri , ve bu düşündüğüm işler için ilk açılışta ortalama bana ne kadar sermaye gerekli olabileceğini sizlerle tartışmak istiyorum.

Teşekkürler. 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
Toplam Hit: 533 Toplam Mesaj: 1