Sahne Ekipmanları Satanlar? (Hoparlör, Mikrofon Vs.)
-
Arkadaşlar bana şu listedikler lazım bu işi yapan ya da tanıdığı olan var mı? 1-2 yerden teklif aldım daha uygununu arıyorum..
YAMAHA MSR 400 ACTİVE HOPARLÖR 4 AD YAMAHA 16 KANAL DEC MİXER 1 AD 4"LÜ TELSİZ MİKROFON SETİ 1 AD KABLOLU MİKROFON 3 AD MİKROFON SEHPASI 4 AD JEFF 2500 KABLOLU MİKROFON 1 AD MİXER SEHPASI 1 AD DUVAR SEHPASI 4 AD ACTİVE SUBBASS 1 AD IŞIK SİSTEMİ 1500W SİS MAKİNASI +LİKİT 1 AD 1200W KAR MAKİNASI+LİKİT 1 AD ROBOT 575 IŞIK 1 AD ÇAKAR IŞIK 1 AD LAZER IŞIK 1 AD LED PAR IŞIK 4 AD IŞIK MASASI 1 AD -
"Sahne"yi "Sahte" okumuşum, hemen atladım. Allah sonumu hayır etsin.
-
Bir arkadasa listeyi yolladim geri donus bekliyorum.
Edit : Satin almak icin 19 - 20 Bin TL fiyat cikti ancak kiralama icin 1500 TL-2000 TL tutuyormus.
Jubei tarafından 12/Oca/16 00:13 tarihinde düzenlenmiştir -
listendeki ürünlerden birtanesi bende var satın almak istersen mesaj yolla hocam
-
pilde tüketiyordursun sen pil lazımsa satarım :D
-
HeyQirs bunu yazdı
pilde tüketiyordursun sen pil lazımsa satarım :D
belki telsiz mikrofonlara pil lazım olabilir :)
bu arada hangi il?
-
istnbul ama tüm türkiyeye gönderim yapıyorum :D
-
Jubei bunu yazdı
Bir arkadasa listeyi yolladim geri donus bekliyorum.
Edit : Satin almak icin 19 - 20 Bin TL fiyat cikti ancak kiralama icin 1500 TL-2000 TL tutuyormus.
Satın almak için usta.. net fiyat verebilir misin? Hangi şehir..
-
hocam ankara içi yada kısa süreli ankara dışı kurulum olur tom mastro olur ses ışık hatta sahne kurulumu herhangibir konuda eleman lazım olursa yardımcı olabilirim. Referanslarım sağlamdır:D araba teyibi bağlamıslığım var:D