Şahsi Araçla Ev Eşyası Nakliyesi Hakkında
-
Merhaba arkadaşlar, şahsi Nissan çift kabin pickup ile Kilis'den Konya'ya ev eşyası getirmek istiyorum. Bugün bir tanıdığım, belgem olmadığı için ceza yiyebileceğimi söyledi. Konuyla ilgili bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
hocam pickup panelvan vs. ticari araç olarak geçer ve eşya taşınması durumunda şahsi eşyan da olsa k1 nakliye belgesi aranır. bulunmadığı takdirde 5 bin lira cezası var idi en son şimdi ne oldu bilmiyorum
-
araç kimin üzerineyse aracı o kullanır ve sorulduğunda kendi eşyası olduğunu söyler bir şey de olmaz. bende de var öyle araç anasının nikahı kadar da eşya taşıyorum en son 4 tane cam vitrin taşıdım.
-
cok dikkat cekip tehlike teskil etmiycekse sıkıntı olmaz
-
bi bok olmaz
-
yunusdogan bunu yazdı
bi bok olmaz
Şimdi bu adam bu mesaja kanıp yola çıksa ilk çevirmede öperler.. Şöyle şeyler yazmayın..
Öyle bir dünya yok. Senin kamyonun da olsa belgesiz taşıyamazsın. Cezaları ağır Hocam aman diyeyim..
-
darkroques61 bunu yazdıyunusdogan bunu yazdı
bi bok olmaz
Şimdi bu adam bu mesaja kanıp yola çıksa ilk çevirmede öperler.. Şöyle şeyler yazmayın..
Öyle bir dünya yok. Senin kamyonun da olsa belgesiz taşıyamazsın. Cezaları ağır Hocam aman diyeyim..
Polisler kendi eşyası olduğuna inanırsa bir şey yapmazlar lakin en ibnesine denk gelmeyeceğinin garantisi yok kural varsa yazabilirler cezayı.
-
Ben en iyisi taşımacılarla getireyim malzemeleri. Eyvallah beyler.
-
zikmek isterlerse zikerler. Ama çok korkma zikmek isteyen çorba parasından ister. Yoksa kim ne yapsın senin eşyanı :)