Sahte Karne Ve Okul Değiştirme ?
-
arkadaslar ben sahte karne yapmayı düsünüorm yada karnenin üzerinde notlarla oyniyacam 1 karne kagıdının tam olarak adı nedir ? 2 ben sahte karneyle ewdekileri kandırdıktan sonra bu dönem okulu değiştircem karne flan istermi okul :S
-
ya tamam götürmm zaten de yeni okula kaıyıt olununca diorm acaba karne ısterlermi kayıt icin flan :S bde su karne kagıdının adı ney ya nerden bulabilirs:S
-
Geçen gazeteden okudum karneler artık printerlardan basılacak diye, Sağlam ve kaliteli özel bir a4 kağıda kaliteli bir tasarım ile Çook güzel kandırabilirsin, Tahribatta arat, bununla ilgili ayrıntılı bir konu var.
-
Hoca ben geçen okulun yazılımını caldım :P yani okulun yaptığı herseyi yapabilirim bana ulaş ben sana ayarlaym istersen sahte nakil belgesi bile ayarlarım ama yeni okula kayıt olacağında seninle ilgili bütün evrakları isterler karne falan hem sana kapalı bir zarfta verirler notlarını vs. o zarfı sen acamassın mühürlüdür :)
-
Bizim zamanımızda ilk yazıcı çıktıları ile karne veriyodular:
1 = 4 yapıyordu ipneler karakalem ile.
Ama harbiden çok super oluyodu şimdi bilimiyorum nasıl.
-
-
hoca artık karenler çıktı olarak verilicek
zaten velin şüphelense bu ne biçim karne die okulu arasa okul doğru karneler deişti dicek problem böylece çözülecek
-
under_king bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca ben geçen okulun yazılımını caldım :P yani okulun yaptığı herseyi yapabilirim bana ulaş ben sana ayarlaym istersen sahte nakil belgesi bile ayarlarım ama yeni okula kayıt olacağında seninle ilgili bütün evrakları isterler karne falan hem sana kapalı bir zarfta verirler notlarını vs. o zarfı sen acamassın mühürlüdür :)
-----------------------------hacı o yazılımı bi yere atabilirmisin?
-
hacı bence bulasma bu işe elbet bırgun anlasılıR (: