Sahtekarlığın Daniskası
-
Selam arkadaişlar . Benim msn de bir sorun var sidede oluyomu bilmiyorum şöyle bişiy.Kişi listemde bulunan arkadaşımın adına www.cepazar.net aadresinden reklamlar geliyor.İşte ben 100 köntör kazandım cepazar tam sana göre sende gel falanda filan.arkadaşıma soruyorum bu yazıyı aarkadaşım ben öle bişiy yazmadım diyor.
Yani kısacası şu cepazar.net denen pezevenkler benim canımı çok sıkmaya başladı tam bir sahtekarlığın daniskası bunlar hırsızlar.Bu siteyi hackleyecek babayiğit mürid varmı rica etsem kendisinden bizahmet.Yada bir taktik verebilirmisiniz.
-
http://tahribat.com/logout.asp
Burayı tıkla belki yardımcı olabilirz.
-
Ne oldu hacım yaaa yanlış bişiymi söledik bilmeden .anlamadım.Varsa bi hata söle düzeltelim.
-
By-alper bunu yazdı:
-----------------------------
Ne oldu hacım yaaa yanlış bişiymi söledik bilmeden .anlamadım.Varsa bi hata söle düzeltelim.
-----------------------------hocam bunun için de konu açma. bir insan gerizekalı değilse zaten o reklamlara inanmaz.
-
hocam adamlar küçük bir virüs yapıp reklam yapıyor diye ve sen kıl kapıosun diye elemanların oturup siteyi hacklemesini mi bekliyorsun ??
-
Neyse canım vaz caydım herkes işine devaaaaaam millet.Sağolun aydın fikirlerinizi için.
-
Çömez de değilsin istek üzerine hack yapılmayacağını bilmiyormuydun.