Şair ATAOL BEHRAMOĞLU.....
-
arkadaşlar bu şairin şiirlerini biliyo musunuz ? bilmem ama bana bu şairin isminin bir kurala göre isminin yazılımı gerekiyo yani bu yazarın adını ve soyadını bir kurala göre yazdığımızdaki isim nedir? yardım S. O. S.
yazarın ismi :ATAOL BEHRAMOĞLU
-
sözel bölümdeki arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum daha doğrusu tüm fikri olanları bekliyorum
-
arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum
-
ismin baş harfleriniyukardan aşşağı doğru satır başlarında kullanarak yazmaya AKROSTİŞ dendiğini biliyom ama istediğin bu mu onu bilmiyom...
-
Akrostiş değilmi,hani şu baş harflerini kullanarak yazıyon...
-
Sorunu anlamakta zorlanıyorum..Şairin şiirleri güzeldir bu arada
-
god bunu yazdı:
-----------------------------
Sorunu anlamakta zorlanıyorum..Şairin şiirleri güzeldir bu arada
şairin adı bir kurala göre yazılmış okurala göre yazılan ad ve soyad nedir.sorum bu arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum....
-
Ataol Behramoğlu Azeri asıllı bir Türk şairidir, Ata adı ulu öndere Azerbaycanda verilen değer nedeniyle çocuklara takılan ön ad diye biliyorum...Behram da kendi soy ağacı diye tahmin ediyorum...Kuralı bu mu bilemem ama dostum :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
Ataol Behramoğlu Azeri asıllı bir Türk şairidir, Ata adı ulu öndere Azerbaycanda verilen değer nedeniyle çocuklara takılan ön ad diye biliyorum...Behram da kendi soy ağacı diye tahmin ediyorum...Kuralı bu mu bilemem ama dostum :)
-----------------------------Malesef yanlış kardeşim ya eğer başka bi düşüncesi ola n varsa lütfen yorumlarınızı bekliyorum
şimdiden herkese teşekkürler