Sakallı Dedeler Artık Yatamayacak Keşfettim!
-
şimdi geçen cuma ki bi olay tamam mı bi dede var karşıda küçükken bizim top oynamamıza çok kızar ve bahçesine top kaçtığı zaman patlatırdı daha küçüktük gücümüz yetmezdi adama neyse yaşlandı iyice yorgileşti sakal filan hacı oldu göbeğe kadar gılları var nerdeyse düşün düşün bi fikir üretmeye başla dedim buna bi şey yapacam illa artık heh tamam dedim dedenin karşısına geçtim işte geçen cuma mübarek gün dimi diye başladım konuşmaya he evladım öyle filan konu uzadıkça uzadı ula tam ezana 15dk var dedim ki: YA DEDE sen bu sakalları nerene koyuyosun yatarken. ön tarafına mı arka tarafına mı yoksa yanına mı saklıyosun dedim neyse ezan okundu işte namaz filan çıkışta kaçtım ona gözükmedim 1 hafta boyunca bugün yine tam yola çıktım yakaladı beni ulan dedi naptın lan sen dedi iyice sinirlenmiş ne yapmışım dedim 1 haftadır görmedim evinede gelmedim dedim yok öyle değil dedi;
bi baktım ki keltraş olmuş hacı hüssam sakalları kökten kestirmiş ulan dedi senin yüzünden 1 haftadır yatamıyorum önceden hiç düşünmezdim yatağın içinde sakalları önüme koyuyorum olmuyor yatamıyorum arkaya salıyorum olmuyor yanıma atıyorum yine olmuyor uykusuz ettin demez mi bana eheueheu çok güldüm hemde çokk dede harbi erkek olmuş köyün kızları peşinden koşuyor şimdi yatsın kalksın bana dua etsin valla o gün beni amma peşledi ama yakalayamadı
olan yıllarca uzayan sakallara oldu :) varsa böyle etrafınızda yapmanızda fayda var
-
Akşam akşam güldürdün beni.Allah iyiliğini versin....