Sakarya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Kamu Yönetmı Bölümünde Olan Murıdler
-
murıdlerden bu bölumde okayan varmı
-
fatihmehmet bunu yazdı:
-----------------------------
murıdlerden bu bölumde okayan varmı
-----------------------------bilgisayar mühendisligi var olur mu
-
valla sakaryadan olsunda ne olssa kardes gittinmı okula
-
fatihmehmet bunu yazdı:
valla sakaryadan olsunda ne olssa kardes gittinmı okula
-----------------------------arkadaş kazandı bu sene sakaryada şuanda yurt fln arıyodu
-
sadece özel yurtlar olur devlet yurt vermıo
-
fatihmehmet bunu yazdı:
sadece özel yurtlar olur devlet yurt vermıo
-----------------------------nese senin derdin nedir derman bulalım
-
Abi uzaktan eğitim ne oluyor açıköğretim ne oluyor anlamadım?
-
kardeş bende sakarya üni. ilitam'a yeni kaydoldum.. [ilitam(ilahiyat 3.-4. sınıf tamamlama programı)] ben dedim açıköğretim adam dedi uzaktan eitim, ben dedim açıköğretim o dedi uzaktan eğitim.. inat etti hıyar uzktn eğitim farklı diye.. bende he dedim, anlamadım, yaptım kaydı çıktım geldim..
uzktn eitim nedir neyin nesidir bilen varsa anlatsın bizde öğrenek..
-
uzaktan eğitim dediğiniz şeyin dersleri net üzerinden verilir,öyle yurt murt bakmaya gerek yok :) ve açık öğretimle uzaktan eğitim aynı şey değildir.Açık öğretimde devam zorunluluğu yoktur,derslere unide girebilirsin fakat uzaktan eğitimde dersi hoca kendi odasından,evinden vs. verdiği için derse girmek gibi olay yoktur devam zorunluluğu var mı bilmiyorum fakat netteki derslerde yoklama alınıyordu diye hatırlıyorum.Zaten tüm bunlar yazıyor saü'nün sayfalarına girip biraz kurcalasanıza ?
-
ben 4 senelık okucam ve devam zorunlulugu var haftada ıkı gun okulda ders var amma anlamadııım ınternetten nası bır ıslenıs tarzı var
-
bende Ankara üniversitesinde Uzaktan eğitim bilg. prog. kayt yaptırdım.Açık öğretimden farklı bir sistem. örgün öğretim görenlerden farklı olarak öğretim gideri ücreti adı altında üniversiteye para ödüyorsun,ve sadece internete bağlanarak derslere katılıyorsun.Sınavlar üniversitede yapılıyor.
derslerin veriliş biçimi üniversiteye göre farklılık gösterebiliyor,mesela saü de yanılmıyorsam bilg. mühendisliğinde haftanın 3 günü örgün eğitim alınıyor.Ankara üniv. böyle bir zorunluluk yok.Gazi üniversitesinde sınavlar ankarada yapılması şartı aranırken Ankara üniversitesinde 10 farklı şehirde sınav imkanı bulabiliyorsun.